fbpx

Brug Bergschenhoek

Brug Bergschenhoek: De tandartsen van SB Tandartsen staan voor u klaar in tandartspraktijk Lansingerland. Tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs is vanuit Bergschenhoek prima bereikbaar.

Brug Bergschenhoek, SB Tandartsen werkt met vastgestelde tarieven

Woont u in Bergschenhoek en wilt u meer weten over het laten plaatsen van kronen of een brug? In tandartspraktijk Lansingerland werkt een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. In onze praktijk is ook het tandtechnisch laboratorium waar onze tandtechnieker kronen en bruggen maakt.

Brug Bergschenhoek, Brug Bleiswijk, Kroon Rijswijk, Kroon Den Haag

SB Tandartsen stelt vooraf een behandelplan op zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hoe de Zorgverzekering deze kosten van een brug vergoed hangt af van uw zorgverzekering. Daarom stelt de tandarts voor het maken van een brug altijd vooraf een behandelplan op. Door dit behandelplan te bespreken met uw zorgverzekering weet u precies wat u vergoed krijgt en welke kosten u zelf moet betalen. Het behandelplan wordt opgesteld tijdens een intake afspraak. Voor patiënten gebeurt dat tijdens een controle afspraak. Er wordt eerst een controle uitgevoerd van het gebit en er worden foto’s genomen van het gebit. Aan de hand van de bevindingen van de controle en de foto’s wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Pas wanneer u akkoord gaat met het behandelplan plannen we de volgende afspraak

SB Tandartsen maakt én plaatst een brug

Een brug wordt geplaatst wanneer een tand of kies in het gebit ontbreekt. Bij deze afspraak behandelt de tandarts de plaats waar de brug komt. Hij slijpt de tanden (of kiezen) af zodat hierover de kronen passen. Een brug bestaat minimaal uit 3 kronen. 2 Kronen gaan over de tanden die naast het open gat in het gebit staan. De derde kroon hangt aan deze 2 kronen en zweeft. Er wordt een beetregistratie gemaakt en de kleur van de brug wordt bepaald. U gaat naar huis met noodkronen of een noodbrug. De tandtechnieker maakt de brug aan de hand van de beetregistratie. Wanneer deze klaar komt u opnieuw naar onze praktijk en plaatst de tandarts de gemaakte brug.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.