fbpx

Brug Berkel en Rodenrijs

Brug Berkel en Rodenrijs: Tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs heeft ook een tandtechnisch laboratorium waar een tandtechnieker werkt.

Brug Berkel en Rodenrijs; SB tandartsen uw tandartsen in Berkel en Rodenrijs

Woont u in Berkel en Rodenrijs en bent u op zoek naar een tandartspraktijk? Bij tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs bent u aan het juiste adres. SB Tandartsen werkt met een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. In het tandtechnisch laboratorium van SB Tandartsen worden kronen en bruggen gemaakt door onze tandtechnieker. Daardoor vinden alle behandelingen alleen plaats in onze eigen tandartspraktijk.

Brug Berkel en Rodenrijs, kroon bleiswijk

Heeft u een open ruimte in uw gebit door ontbrekende tand of kies

Heeft u een open ruimte in uw gebit door een ontbrekende tand of kies? Laat de tandarts van SB Tandartsen dan eens kijken of een brug een optie is. Is de open ruimte storend of zorgt deze ruimte ervoor dat naastgelegen tanden of kiezen scheef komen te staan? Een brug kan voor u de oplossing zijn. Een brug bestaat uit minimaal 2 gewone kronen en 1 zwevende kroon. Deze 3 kronen zitten aan elkaar vast. De 2 gewone kronen worden geplaatst op de tanden of kiezen die naast de ontbrekende tand of kies staan. Wilt u meer informatie vraag dan een periodieke controle of een intake gesprek aan.

SB Tandartsen stelt vooraf behandelplan op voor het plaatsen van een brug

Tijdens de intake of periodieke controle controleert de tandarts uw gebit, maakt foto’s en stelt samen met u een behandelplan op waarbij ook de kosten worden besproken. Zo weet u vooraf precies welke behandelingen u moet ondergaan, wat de kosten zijn en wat daarvoor de vergoeding is. Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maken we de vervolg afspraken. Bij SB tandartsen wordt de brug gemaakt en geplaatst in onze eigen tandartspraktijk. Dat is goedkoper en scheelt veel tijd.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.