fbpx

Brug Bleiswijk

Brug Bleiswijk: wanneer u in Bleiswijk woont kunt u voor het maken en plaatsen van een brug terecht bij SB Tandartsen in praktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs.

Brug Bleiswijk; de tandartsen van SB Tandartsen zorgen voor een gaaf gebit

Heeft u een gapend gat in uw gebit en wilt u dit herstellen dan bent u aan het juiste adres bij de tandartsen van SB Tandartsen. Vanuit Bleiswijk kunt u terecht bij tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Wilt u meer informatie dan kunt u een intake afspraak maken met een van onze tandartsen. Tijdens deze intake afspraak controleert de tandarts uw gebit en worden er foto’s gemaakt. Aan de hand van deze gegevens stelt de tandarts samen met u een behandelplan vast. Hierbij worden ook de kosten voor de behandeling besproken. Het behandelplan kunt u voorleggen aan uw zorgverzekering. Zij kunnen u dan vertellen welke kosten worden vergoed.

Brug Bergschenhoek, Brug Bleiswijk, Kroon Rijswijk, Kroon Den Haag

Bent u akkoord met het behandelplan dan volgen vervolgafspraken

Zoals vooraf afgesproken slijpt de tandarts bij de eerste vervolgafspraak de tanden of kiezen die naast “het gat” staan af. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de brug op deze tanden of kiezen past. Een brug bestaat uit meerdere kronen. Minimaal zijn dat drie kronen waarvan de middelste zweeft en de buitenste op de tanden of kiezen komen. Na het afslijpen maakt de tandarts beetafdrukken. Deze zijn nodig om de hoogte van de kronen goed te kunnen bepalen. De kleur voor de brug wordt bepaald aan de hand van uw gebitskleur. U krijgt noodkronen of een noodbrug.

De laatste fase van de behandeling

De brug wordt gemaakt door de tandtechnieker in de tandartspraktijk van SB Tandartsen. Dit gebeurt aan de hand van de beetafdrukken en de kleur bepaling. Wanneer de tandtechnieker klaar is wordt de laatste afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak plaatst de tandarts uw nieuwe brug, controleert of deze goed vast zit en controleert de hoogte. Als alles goed zit is de behandeling afgelopen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.