fbpx

Brug Den Haag

Brug Den Haag; bij tandartspraktijk SB Tandartsen in Den Haag bent u hiervoor aan het juiste adres.

Brug Den Haag: de tandartsen van SB Tandartsen maken én plaatsen kronen en bruggen

Bij SB Tandartsen in tandartspraktijk Den haag kunt u terecht voor het maken én plaatsen van kronen en bruggen. Een brug bestaat minimaal uit 2 normale kronen en 1 zwevende kroon. Deze 3 kronen vormen samen één geheel en wordt geplaatst op de tanden of kiezen naast de open plaats in het gebit. Wilt u meer informatie over het maken én plaatsen van een brug, maak dan een controle afspraak of een intake afspraak bij SB Tandartsen.

Brug Den Haag, Kronen Pijnacker, Kronen Zoetermeer, Kroon Lansingerland, Kroon Berkel en Rodenrijs

Hoe gaat de behandeling voor het plaatsen van een brug in zijn werk?

U maakt een controle of intake afspraak. Tijdens deze afspraak controleren we uw gebit en maken ook foto’s van het gebit. De tandarts stelt samen met u een behandelplan vast en bespreekt de kosten hiervan. Het behandelplan kunt u toesturen aan uw zorgverzekering. Zij kunnen u dan vertellen welke kosten zij vergoeden. Gaat u akkoord met het behandelplan dan komt u voor de eerste afspraak. Tijdens deze afspraak slijpt de tandarts de tanden of kiezen naast “het gat” af. Op deze tanden of kiezen komen de kronen. De tandarts maak vervolgens één of meerdere afdrukken van uw gebit. De kleur voor de brug bepaalt u samen met de tandarts. Er worden noodkronen of een noodbrug geplaatst.

Eindbehandeling voor het plaatsen van de brug

Aan de hand van de beetafdruk wordt de brug gemaakt. Dit gebeurt door de tandtechnieker in de praktijk van SB Tandartsen. Wanneer de tandtechnieker tevreden is wordt u opgeroepen voor de eindafspraak. Ook deze is gewoon in de praktijk van SB Tandartsen. De tandarts plaatst de nieuwe brug en controleert of de hoogte goed is. Hij zal ook controleren of de brug goed vast zit. Dit doet hij overigens voortaan bij alle periodieke controles.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.