fbpx

Brug Pijnacker

Brug Pijnacker; SB Tandartsen heeft een vakkundig tandartsen team voor het maken en plaatsen van een brug.

Brug Pijnacker; kom naar SB Tandartsen voor het vakkundig laten maken én plaatsen van een brug

Pijnacker ligt precies tussen de twee tandartspraktijken van SB Tandartsen. Aan de ene kant vindt u praktijk Den Haag en aan de andere kant in Berkel en Rodenrijs ligt praktijk Lansingerland. Bij beide praktijken bent u van harte welkom. Ons team bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. In onze praktijk is een tandtechnieker werkzaam waardoor de brug wordt gemaakt in ons eigen tandtechnisch laboratorium. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een brug? Maak gerust een intake afspraak.

Brug Rijswijk, Brug Pijnacker

Mist u een tand of kies in uw gebit, een brug kan een oplossing zijn

Als gevolg van het missen van een tand of kies ontstaat er een gat in uw gebit. Daarom gaan tanden en kiezen scheef staan. Ook zullen tanden of kiezen boven dit gat blijven doorgroeien. Met als gevolg tandheelkundige problemen. Een brug kan een oplossing zijn om problemen te vermijden of op te lossen. Een brug bestaat minimaal uit 3 kronen. De buitenste kronen worden op uw eigen tanden of kiezen geplaatst en de middelste vult het gat op.

SB Tandartsen werk met een vooraf opgesteld behandelplan

Tijdens de intake afspraak behandelt de tandarts niet. Hij controleert het gebit en er worden foto’s gemaakt van het gebit. Aan de hand hiervan stelt de tandarts samen met u het behandelplan op en bespreekt ook de kosten van het plaatsen van de brug. Gaat u akkoord met het behandelplan dan volgt de tweede afspraak. Bij deze afspraak behandelt de tandarts de tanden (of kiezen). Deze worden afgeslepen zodat de kronen van de brug erop passen. Er worden afdrukken gemaakt van de plaats waar de brug moet komen en de kleur van de brug wordt bepaald. De tandarts plaatst een noodbrug. Bij de derde afspraak wordt de gemaakte brug geplaatst.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.