fbpx

Brug Rijswijk

Brug Rijswijk; Woont u in Rijswijk en heeft u advies nodig voor het plaatsen van een brug in uw gebit? Bij SB Tandartsen aan De La Reyweg in Den Haag bent u van harte Welkom

Brug Rijswijk; wat kunnen de tandartsen van SB Tandartsen voor u betekenen?

Woont u in Rijswijk dan is de tandartspraktijk van SB Tandartsen in Den Haag goed bereikbaar voor u. SB Tandartsen werkt met een vast team dat een hechte vertrouwensband, volledige transparantie en betrokkenheid met onze patiënten als doel stelt. Het welzijn van de patiënten staat altijd voorop. Daarom stellen we voor het plaatsen van een brug altijd een behandelplan vast. We bespreken vooraf met u de kosten en werken uitsluitend met tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. In onze tandartspraktijk is een tandtechnisch laboratorium. Hier maakt onze tandtechnieker kronen, bruggen en tandprotheses. Wanneer u ervoor kiest om een brug te laten plaatsen in de tandartspraktijk van SB Tandartsen vinden de behandelingen allemaal plaats in deze praktijk.

Brug Rijswijk, Brug Pijnacker

Hoe gaat het plaatsen van een brug in zijn werk bij SB Tandartsen

Tijdens de eerste afspraak (intake afspraak) of tijdens de periodieke controle bij een patiënt, controleert de tandarts het gebit en maakt foto’s. Het behandelplan wordt samen met u en aan de hand van de controle en de foto’s, opgesteld. De kosten worden met u besproken zodat u deze kunt bespreken met uw zorgverzekeraar. Door het behandelplan weet u welke behandelingen u krijgt en wat hiervan de kosten zijn. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Vervolgafspraken

Wanneer u akkoord bent met het behandelplan plannen we de volgende afspraak. Dezelfde tandarts slijpt dan eerst uw tanden of kiezen af, om de kronen van de brug te kunnen plaatsen. Vervolgens maakt hij beetafdrukken van de plaats waar de brug komt. De tandtechnieker gaat nu aan de slag om de brug te maken. U gaat naar huis met een noodbrug. Wanneer de brug klaar is komt u terug naar de praktijk waar de tandarts de brug plaatst. Als de brug is goedgekeurd door de tandarts én door u is behandeling voorbij.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.