fbpx

Brug Zoetermeer

Brug Zoetermeer: Bij de tandartspraktijken van SB Tandartsen staat een vakkundig tandarts team voor u klaar. Met het vooraf opgestelde behandelplan weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Brug Zoetermeer; SB Tandartsen werkt met een vast team en een vooraf opgesteld behandelplan

Wanneer u in Zoetermeer woont en meer wil weten over het laten plaatsen van een brug dan kunt u daarvoor altijd terecht bij SB Tandartsen. SB Tandartsen heeft in de buurt van Zoetermeer twee tandartspraktijken. Een praktijk ligt in Den Haag aan De La Reyweg en praktijk Lansingerland vindt u in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. Het vaste team van SB Tandartsen werkt met tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Het opmaken van een vooraf opgesteld behandelplan gebeurt tijdens een eerste intake afspraak of bij een periodieke controlebeurt.

Brug Zoetermeer, Kroon en kronen, kroon bergschenhoek

De werkzaamheden die SB Tandartsen uitvoert bij het maken en plaatsen van een brug

Wanneer u een intakeafspraak maakt voor het laten plaatsen van een brug, controleert de tandarts eerst u gehele gebit. Ook worden er foto’s gemaakt met name van de plaats waar de brug moet komen. Aan de hand van de controle en de foto’s maakt de tandarts samen met u een behandelplan. Ook worden de kosten met u besproken.  Als u akkoord gaat met het behandelplan, komt u voor een vervolgafspraak naar de tandartspraktijk van SB Tandartsen. De tandarts slijpt dan de tanden (of kiezen), waarop de buitenste kronen van de brug komen, af. Er worden beetregistraties genomen en de kleur van de brug wordt bepaald. De tandarts plaatst noodkronen of een noodbrug.

Eindafspraak bij het plaatsen van de gemaakte brug

De tandtechnieker maakt in het tandtechnisch laboratorium van SB Tandartsen de brug aan de hand van de beetregistraties. Wanneer deze klaar is, komt u voor de eindafspraak. Tijdens deze afspraak verwijdert de tandarts de noodkronen of noodbrug en plaatst de nieuwe. Hij controleert of de brug op de juiste hoogte zit en of deze goed vast zit.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.