fbpx

Digital Smile Design

Veel mensen zijn ontevreden over hun uitstraling. Deze word grotendeels beïnvloed door gezichtsexpressie. Gezichtsexpressie wordt deels beïnvloed door uitstraling van gebit en glimlach. Een mooie gebit draagt veel aan een prachtige glimlach en zelfverzekerd gevoel. Hier door stellen we tegenwoordig hogere eisen aan onze gebit en glimlach. Veel mensen weten niet wat de mogelijkheden zijn om dit te veranderen of durven niet goed te beginnen aan tandheelkundige esthetisch of cosmetische traject.

Met Digital Smile Design (DSD) bij SB Tandartsen kunt u zien hoe een stralende gebit en prachtige lach bij u uitziet.

Met Smile Design introduceren wij bij SB Tandartsen onze nieuwe visie op tandheelkunde waarbij wordt ingezoomd op:

Menselijke emotie

Zelf vertrouwen

Sb Tandartsen Digital Smile Design Den Haag Berkel En Rodenrijs

De behandeling van DSD bij SB Tandartsen

 Het eerste consult

Tijdens het eerste consult maakt u kennis met de behandelend tandarts bij SB Tandartsen (Drs. Mw. S. Baghbani) en bespreekt u samen uw wensen en verwachtingen. De situatie van uw gebit, tandvlees en gezicht wordt vastgelegd. Er worden röntgen foto’s en digitale foto’s vanuit diverse hoeken van uw gebit en gezicht gemaakt. Na het eerste consult maken we een vervolgafspraak voor het bespreken van DSDA.

 Digital Smile Design Analyse (DSDA)

Analyse van uw gezicht en de verhoudingen tussen tanden, tandvlees, lippen, gezicht en lach. De tandarts ontwerpt de ideale gebitssituatie voor u. Zonder een enkele behandeling laat de tandarts zien hoe uw gebit eruit gaat zien.

 Het behandelplan

Bent u tevreden met het resultaat van DSD ontwerp? Definitief behandelplan met bijbehorende kosten wordt opgesteld en de tandarts bespreekt dit met u.  Gaat u daarmee akkoord, dan gaat het behandeltraject van start en en vervolgafspraken worden gepland.

 Wax up → Mockup →  Try In

Met ontworpen Digital Smile Design, wordt een wax-up en mockup gemaakt. Deze representeren uitgewerkte gezichtsanalyse met smile design. Hierna wordt de Try In in uw mond geplaatst voordat de behandeling start. Hiermee kunt u visueel gewenste en uitgewerkte eindresultaat in uw mond bekijken. Na twee weken wordt het geheel nogmaals gecontroleerd en eventueel correcties uitgevoerd.

Start van behandeltraject

De voorgestelde behandelplan en benodigde afspraken worden gepland en behandeltraject start. Aantal benodigde afspraken en duur van traject verschilt per patiënt en gebitssituatie. In door u ontvangen behandelplan staat een helder overzicht van alle behandelingen en de kosten.

Eindcontrole

Alle behandelingen zijn klaar en gewenste eindresultaat is bereikt. De tandarts controleert nogmaals het resultaat. Er worden opnieuw digitale foto’s gemaakt.

Wat is DSD en hoe wordt het gebruikt:

Nieuwe methode bij SB Tandartsen om door digitale foto’s, de ideale gebitssituatie en stralende lach voor patiënten te ontwerpen.

DSD is niet alleen analyse van uw gebit en tanden! Ook analyse van tandvlees, lippen en gezichtsstructuur.

De wensen van patiënten zijn bij DSD altijd leidend.

Uw behandelende tandarts voor DSD

Mw. Drs. S. Baghbani laat u graag zien hoe digital smile design uw glimlach en uitstraling kan verbeteren. Neem contact voor een consult.

Tandarts Mw. S. Baghbani SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs - SB Tandartsen in Den Haag

De kosten van Digital Smile Design

Totale kosten excl. Wax up en behandeltraject : € 595 

Totale kosten Wax up excl. behandeltraject : € 345 

Consult aanvragen?

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over Digital Smile Design? Neem contact met onze praktijk via onderstaande formulier.

Praktijk(Vereist)
Bent u al patiënt?

Andere bezoekers bekeken ook
Kroon Sb Tandartsen Den Haag
Kroon Brug Sb Tandartsen
Doorzichtige Beugel Sb Tandartsen
Sb Tandartsen Implantaten Den Haag Berke En Rodenrijs