fbpx

Kinderen en tandarts Bergschenhoek

Wij maken een bezoek aan de tandarts zo leuk mogelijk!

Kinderen en tandarts Bergschenhoek staat voor: een tandarts die de meest passende zorg biedt. Dat wil zeggen dat SB Tandartsen in hun praktijken in Den Haag en Berkel en Rodenrijs een tandarts team heeft dat gespecialiseerd is in kindertandheelkundige hulp. Kinderen uit Bergschenhoek en omgeving zijn van harte welkom in één van deze tandartspraktijken!

SB Tandartsen voor de juiste tandheelkundige hulp bij kinderen

In praktijk Lansingerland van SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs worden alle controles of behandelingen geheel afgestemd op uw kind. Wij bekijken elk kindergebit zorgvuldig maar op onze eigen gespecialiseerde kindvriendelijk manier. Dat begint bij ons al op zeer jonge leeftijd. Daarom vraagt het team van SB Tandartsen dan ook uw kind al jong mee te nemen naar de praktijk zodat het op een speelse manier kan kennismaken met de tandartspraktijk en alles wat daarbij komt kijken.

Tandarts voor angstige kinderen Rijswijk, Tandarts voor angstige kinderen Lansingerland, Tandarts voor angstige kinderen Pijnacker, Tandarts voor kinderen Bleiswijk,kindertandheelkunde rijswijk, kindertandarts bleiswijk, kindertandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts zoetermeer

Bij SB Tandartsen is elk gebit in goede handen

Wij maken werk van sterke, mooie en gezonde tanden. Dat doen we vanaf het eerste tandje van uw kind. En dat doen wij met het hele team van SB Tandartsen dat bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Het team van SB Tandartsen is geheel op elkaar ingespeeld zodat er goed samengewerkt kan worden wanneer dat nodig is. Dat kan zijn voor een gaatje of bij problemen met tandvlees maar ook wanneer een kind (of volwassene) grote angst heeft voor de tandarts. De tandarts zal samen met de assistentes elk probleem aan het gebit proberen te verhelpen. Dit zal gebeuren op een kindvriendelijke rustige manier waarbij getracht wordt zo pijnvrij mogelijk te werken. De tandarts legt precies uit wat het kind kan verwachten en de assistentes steunen het kind zoveel mogelijk.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.