fbpx

Kinderen en tandarts Berkel en Rodenrijs

Bij SB Tandartsen zijn kinderen meer dan welkom!

Wist u dat veel kinderen eigenlijk te laat of helemaal niet naar de tandarts gaan? Kinderen en tandarts Berkel en Rodenrijs gaan heel goed samen, wij hebben zelfs een speciale kindertandarts in onze praktijk!

Kinderen en tandarts Berkel en Rodenrijs

Inderdaad veel kinderen gaan te laat of helemaal niet naar de tandarts. Natuurlijk kunnen kinderen niet kiezen hierin en ook niets veranderen, dat doen de ouders namelijk. Daarom vragen wij, bij SB Tandartsen aan alle ouders: brengt u uw kind mee als u voor controle komt bij de tandartspraktijken In Berkel en Rodenrijs en Den Haag?

Tandarts voor kinderen Den Haag, tandarts voor kinderen berkel en rodenrijs, Kindertandheelkunde bleiswijk, kinderen en tandarts berkel en rodenrijs, kinderen en tandarts rijswijk

Kinderen bij SB tandartsen in de praktijk

Wanneer een kind een goed melkgebit heeft wilt u toch ook dat dit zo blijft? Een goed melkgebit is namelijk het begin van een goed en gezond blijvend gebit. Wanneer u uw kind meebrengt naar de praktijken van SB Tandartsen dan zorgen wij ervoor dat uw kind spelenderwijs in aanraking komt met de tandarts en alles wat daarbij hoort. Daarom zeggen we ook wel: kinderen en tandarts Berkel en Rodenrijs gaan goed samen! In Berkel en Rodenrijs bevind zich namelijk één van de praktijken van SB Tandartsen. Het hele team van SB Tandartsen is gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Ook is het team, onder aanvoering van mevrouw Baghbani, gespecialiseerd in het behandelen van mensen, in het bijzonder kinderen, met angst voor de tandarts.

Hoe vaker hoe beter!

Het gezegde luidt niet voor niets: hoe vaker hoe beter. Dat geldt zeker voor kinderen en tandarts Berkel en Rodenrijs. Breng uw kind mee zodat het ziet dat u niet angstig bent en dat het niets te vrezen heeft voor de tandartscontrole. Wanneer uw kind wil mag het op de stoel plaatsnemen. We kunnen vanaf 2 jaar “tandjes” tellen. Wilt uw kind niet, geen probleem; volgende keer beter. Niets moet, maar als uw kind wel wil is dat mooi meegenomen. Vanaf 2 jaar vragen we uw kind ook op controle. Eigenlijk is het handig om dan tegelijk de controle bij de hele familie uit te voeren, maar als uw kind wat angstig is, kunt u beter meerdere afspraken maken. Overigens worden afspraken voor kinderen via de basisverzekering vergoed tot 18 jaar.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.