fbpx

Kinderen en tandarts Bleiswijk

Het hele gezin is welkom bij SB Tandartsen!

Het doel van SB Tandartsen is om kinderen en tandarts Bleijswijk te laten wennen aan elkaar zodat er geen angst voor de tandarts ontwikkeld wordt! Hiervoor willen wij het bezoek aan de tandartspraktijk zo leuk mogelijk maken en zo leuk mogelijk houden.

Kinderen en tandarts Bleiswijk

Vlak bij Bleiswijk vindt u tandartspraktijk Lansingerland gelegen in Berkel en Rodenrijs. Dit is één van de twee tandartspraktijken van SB Tandartsen. Bij kinderen en tandarts Bleiswijk bedoelen we dan ook eigenlijk; tandartsenpraktijk Lansingerland. Waarom? Nou, zeer eenvoudig omdat SB Tandartsen een zeer gespecialiseerd team heeft op het gebied van kindertandheelkunde. Daarnaast heeft mevrouw Baghbani zich breed verdiept in de behandeling van kinderen en volwassenen die bang zijn voor de tandarts.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

Kindvriendelijke tandartsen bij SB Tandartsen

De tandartspraktijken van SB Tandartsen zijn kindvriendelijke tandartspraktijken. Zowel in Den Haag als in Berkel en Rodenrijs heeft het team van SB Tandartsen alle tijd voor uw kind. Door uw kind (vaak) mee te nemen naar de praktijk als u zelf op controle komt, kan het langzaam wennen aan alles wat te maken heeft met de tandarts. Uw kind mag zodra het wil plaatsnemen in de stoel. Wij proberen dan samen met uw kind de tandjes te tellen. Vanaf 2 jaar is het raadzaam om elk half jaar op controle te komen met uw kind. Ook hier is ons standpunt: niets gebeurt onder dwang. Wil uw kind echt niet dan maken we gewoon een nieuwe afspraak en proberen we het een tijdje later rustig weer opnieuw.

Voorkomen van gaatjes is beter dan vullen

Bij SB Tandartsen wordt gebruik gemaakt van een kinderpreventie programma. Tijdens dit programma wordt veel voorlichting over onder andere de poetstechnieken en de voeding gegeven. Het team van SB Tandartsen ziet dat bij kinderen die dit programma hebben gevolgd minder problemen ontstaan aan het gebit dan bij kinderen die het programma niet hebben gevolgd. Voor het volgen van het kinderpreventie programma hoeft u zelf niets te betalen omdat kindertandheelkundige behandelingen worden betaald uit de basis verzekering. Het valt ook niet onder het eigen risico.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.