fbpx

Kinderen en tandarts Lansingerland

De beste kindertandarts voor ieder kind in deze regio!

Kinderen en tandarts Lansingerland gaan perfect samen! SB Tandartsen gevestigd in Berkel en Rodenrijs is de ideale tandarts voor uw kind omdat het personeel dat werkzaam is in deze tandartspraktijk gespecialiseerd is in kindertandheelkunde.

Kinderen en tandarts Lansingerland

Zoals gezegd zijn u en uw kinderen van harte welkom bij SB Tandartsen in tandartspraktijk Lansingerland. Het liefst ziet het team van SB Tandartsen kinderen zo jong mogelijk in de praktijk komen. Dit kan u stimuleren door uw kind mee te nemen naar de praktijk wanneer u zelf op controle komt. Bent u geen patiënt bij tandartspraktijk Lansingerland, dan is het altijd mogelijk een afspraak (of meerdere) te maken bij ons voor uw kind. Voor kinderen tot 18 jaar is een controle afspraak gratis omdat deze betaald wordt uit de basis verzekering.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

Kindertandheelkunde bij tandartspraktijk Lansingerland

Kindertandheelkunde is een vak apart. Bij tandartspraktijk Lansingerland werkt een gespecialiseerde kindertandarts. Zij heeft zich overigens ook verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Door jarenlange ervaring weet het hele team van SB tandartsen hoe ze moeten omgaan met kleine kinderen én met kinderen die angst hebben voor de tandarts. Door al op jonge leeftijd mee te komen naar de praktijk, weten kinderen al snel hoe het er aan toe gaat in een tandartspraktijk. Dit voorkomt op latere leeftijd vaak veel stress. Mochten er dan toch problemen ontstaan zijn met het kindergebit en daarom een behandeling nodig is, dan is dit lang niet zo angstig als wanneer u dan pas voor de eerste keer komt met het kind.

Controle door de tandarts bij kinderen vanaf 2 jaar

Bij SB Tandartsen vragen wij kinderen vanaf 2 jaar op controle te komen. Dat doen wij elk half jaar. Mocht het niet lukken om bij de eerste keer in de mond te kijken dan maken wij graag eerder een nieuwe afspraak en niet pas over een half jaar. Maar in alle gevallen stellen wij het belang van de patiënt, in dit geval dus het kind, voorop. Kinderen zijn tot 18 jaar voor de tandarts verzekerd in het basis pakket van de zorgverzekering.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.