fbpx

Kinderen en tandarts Rijswijk

Als u op zoek bent naar een kindvriendelijke tandarts, komt u dan naar SB Tandartsen.

Kinderen en tandarts Rijswijk is de ideale combinatie! Bij SB Tandartsen is namelijk een tandarts werkzaam die zich heeft gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Daarnaast heeft zij zich verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Het hele team van SB Tandartsen is nauw betrokken wanneer het gaat om kinderen en tandarts. De praktijken van SB Tandartsen vindt u in Den Haag en Berkel en Rodenrijs dicht in de buurt van Rijswijk.

Kinderen en tandarts Rijswijk; Bij SB Tandartsen werkt een gespecialiseerde kindertandarts

Kinderen zijn allemaal verschillend, dus een kindergebit ook! Wat voor het ene kind leuk is kan voor een ander kind juist eng zijn. Het ene kind kan een prachtig gebit hebben terwijl het andere kind alleen maar problemen met het gebit heeft. In de tandartspraktijken van SB Tandartsen zijn wij dan ook in staat om tandheelkundige behandelingen op een kindvriendelijke manier uit te voeren. Bij elke behandeling staat uw kind centraal en een behandeling wordt geheel op uw kind afgestemd.

Tandarts voor kinderen Den Haag, tandarts voor kinderen berkel en rodenrijs, Kindertandheelkunde bleiswijk, kinderen en tandarts berkel en rodenrijs, kinderen en tandarts rijswijk

Van gezonde tanden hebben kinderen hun leven lang plezier

Een gezond melkgebit ligt aan de basis van een gezond gebit op latere leeftijd. Van gezonde tanden hebben kinderen dan ook hun leven lang plezier. Maar voor gezonde tanden moet je wel wat doen!  Wanneer kinderen al op jonge leeftijd wordt aangeleerd dat, én hoe, ze moeten poetsen kan dat veel problemen voorkomen. Ook van belang is hoe vaak, én wat er wordt gegeten en gedronken. SB Tandartsen heeft hiervoor een speciaal kinderpreventie programma ontwikkeld.

Tijdig mondproblemen signaleren helpt mondproblemen voorkomen

Helaas krijgen kinderen steeds vaker op jonge leeftijd gaatjes. Deze gaatjes kunnen vaak worden voorkomen. Wanneer u uw kind laat deelnemen aan het kinderpreventie programma van SB Tandartsen leert het op de juiste wijze poetsen. Wij geven voorlichting en poetsinstructie. Ook zullen wij uitleggen wat voeding en drank kan doen met het gebit. Voor kinderen tot 18 jaar is controle en behandeling opgenomen in het basis pakket van de zorgverzekering. U hoeft dus ook voor het preventie programma niets te betalen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.