fbpx

Kinderen en tandarts Zoetermeer

Kom naar SB Tandartsen, wij zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde!

Kinderen en tandarts Zoetermeer; Het tandartsteam van SB Tandartsen heet u en uw kinderen graag welkom in één van de twee tandartspraktijken in de buurt van Zoetermeer. Deze praktijken vindt u in Den Haag en Berkel en Rodenrijs.

Kinderen en tandarts Zoetermeer

Het team van SB tandartsen is een gespecialiseerd team op het gebied van kindertandheelkunde. Daarnaast heeft tandarts mevrouw Baghbani zich jarenlang verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wij heten u en uw kinderen vanuit Zoetermeer dan ook van harte welkom in één van onze twee praktijken in de buurt van Zoetermeer. Het team van SB Tandartsen ziet het liefst kinderen zo jong mogelijk in de praktijk komen. Wanneer het kind dat wil mag het ook al in de tandartsstoel zitten, wij zullen dan spelenderwijs in de mond kijken en een korte controle doen. Dit noemen we dan tandjes tellen.

Tandarts voor angstige kinderen Rijswijk, Tandarts voor angstige kinderen Lansingerland, Tandarts voor angstige kinderen Pijnacker, Tandarts voor kinderen Bleiswijk,kindertandheelkunde rijswijk, kindertandarts bleiswijk, kindertandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts zoetermeer

SB tandartsen en het kinderpreventie programma

Bij SB tandartsen hebben we een preventie programma voor kinderen. De kinderen zijn opgedeeld in drie leeftijdsgroepen. Als uw kind nog te jong is om mee te doen met het programma, dan kunt u met het kind meekomen. Ons team besteed tijdens dit preventie programma veel tijd aan poets technieken, maar ook eet- en drink gewoontes komen aan bod.

Een gezond melktanden gebit is de voorbode van een gezond blijvend gebit

Door bij kinderen al vroeg het gebit te controleren (vanaf 2 jaar elk half jaar  op controle) en door het kinder preventie programma, kunnen wij veel problemen voorkomen bij kindergebitten. Goede mond verzorging en mond hygiëne vormen de basis voor gezonde en sterke tanden. Maar mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan dat staat ons gespecialiseerde kindvriendelijke team klaar. De tandarts zal altijd zo duidelijk mogelijk uitleggen wat er gaat gebeuren. Eén of twee assistentes zullen haar bijstaan en zorgen voor het kind dat in de tandartsstoel zit. De tandarts en de assistentes zullen trachten om zo kindvriendelijk pijnvrij mogelijk als kan te werken.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.