fbpx

Kindertandarts Bergschenhoek

Kindertandarts Bergschenhoek; Dicht in de buurt van Bergschenhoek vind u SB Tandartsen in tandartspraktijk Lansingerland. Dus bent u op zoek naar kindertandarts Bergschenhoek, maak dan gerust eens een kennismakingsafspraak.

Complete mondzorg voor het hele gezin. Ook voor de allerkleinsten

In onze tandartspraktijken kunt u terecht met het hele gezin. Wij werken met de modernste apparatuur en hanteren de nieuwste technieken. Omdat kinderen extra kwetsbaar zijn, besteden we aan uw kind en het gebit van uw kind extra aandacht. Wanneer het eerste tandje is doorgekomen kunnen kinderen al komen kennismaken met de tandarts. Door kinderen al op zeer jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, worden ze vertrouwd met het tandarts bezoek. Wanneer u uw kind meeneemt kan het (zodra dat mogelijk is) ook in de tandartsstoel plaatsnemen. Wij proberen dan op speelse wijze bij uw kind in de mond te kijken. Dit noemen we “tandjes tellen”. Hierbij kunnen we ook direct zien op er problemen ontstaan.

Tandarts voor angstige kinderen Rijswijk, Tandarts voor angstige kinderen Lansingerland, Tandarts voor angstige kinderen Pijnacker, Tandarts voor kinderen Bleiswijk,kindertandheelkunde rijswijk, kindertandarts bleiswijk, kindertandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts zoetermeer

Geen kind én geen kindergebit is hetzelfde

Kindertandheelkunde bij SB Tandartsen is maatwerk omdat geen kind hetzelfde is. Omdat de tandarts een kind niet alleen kan behandelen heeft zij de hulp van één of meerdere tandartsassistentes. Een tandartsassistente is er voor het kind. Zij begeleidt het kind en geeft het extra steun. De kindertandarts vertelt zelf zoveel mogelijk over wat zij gaat doen en hoe zij dit gaat doen. De tandarts en de assistente zorgen samen ervoor dat een behandeling zo stres loos én zo pijnloos mogelijk verloopt.

Een gezond melkgebit staat aan de basis van een gezond gebit

Om uw hele leven een gezond gebit te hebben moet er wat voor gedaan worden. Dit begint al bij het melkgebit van uw kind. Dus al vanaf het moment dat de eerste tandje zichtbaar zijn. Preventie is echter niet alleen goed poetsen. Eet- en drinkgedrag is ook zeer belangrijk evenals goede controle en onderhoud door de tandarts. Bij de praktijken van SB Tandartsen kan elk kind het preventie programma volgen. Hier wordt extra aandacht besteed aan poetsen, eten en drinken.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.