fbpx

Kindertandarts Berkel en Rodenrijs

Kindertandarts Berkel en Rodenrijs voor mondzorg bij alle kinderen, ook zeer jonge kinderen en kinderen die angst hebben voor de tandarts.

Waar vind u Kindertandarts Berkel en Rodenrijs

De praktijk van kindertandarts Berkel en Rodenrijs is gevestigd aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Het team van SB Tandartsen heeft inmiddels twee praktijken. De tweede praktijk is gelegen aan De La Reyweg in Den Haag.

Kindertandarts Berkel en Rodenrijs; als u op zoek bent naar een ervaren kindertandarts

De keuze van een tandarts maak je niet zo maar. Vaak ben je al heel lang onder controle van een en dezelfde tandarts. Als er kinderen komen dan is het wel zo handig als de tandarts in de buurt zit. De kindertandarts Berkel en Rodenrijs is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Er is een vast team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist aanwezig in praktijk Lansingerland. Wanneer u kiest voor het team van SB Tandartsen kiest u voor specialisten die hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat een controle of een behandeling zo gemoedelijk mogelijk wordt gedaan. Maak gerust een afspraak om eens te komen kijken in onze tandartspraktijk. U kunt natuurlijk ook langskomen in de praktijk van SB Tandartsen in Den Haag.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

Eerste bezoek van een kind aan de tandarts is extra spannend

Een bezoek brengen aan de tandarts is voor een kind normaal gesproken extra spannend. Wanneer u uw kind al van jongst af aan heeft meegenomen bij uw tandartsbezoek is het al gewend aan de tandartspraktijk, de tandartsen en assistentes. Daarnaast weet het al dat u in de tandartsstoel plaats neemt. Wanneer uw kind dat wil mag het ook in de stoel plaatsnemen. Wij laten dan op speelse wijze zien wat je kunt met de instrumenten en vragen of we tandjes mogen tellen zodat we in de mond kunnen kijken. Pas vanaf 2 jaar vind er elk half jaar een controle plaats.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.