fbpx

Kindertandarts Bleiswijk

Kindertandarts Bleiswijk: Wilt u extra aandacht voor uw kind of kinderen, maak dan eens een kennismakingsafspraak bij SB Tandartsen. Dicht in de buurt van Bleiswijk vindt u tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. De tweede tandartspraktijk van SB Tandartsen vind u in Den Haag.

Kindertandarts Bleiswijk: een goed begin is het halve werk!

Het advies van het tandarts team van SB Tandartsen is dan ook om uw kind zo vroeg mogelijk mee te nemen naar de tandarts praktijk. Dat kan wanneer u zelf op controle komt, maar u kunt ook een kennismakingsafspraak maken. Wanneer een kind al op jonge leeftijd kennis maakt met de tandarts, de assistentes en de praktijk levert dat veel voordelen op. Uw kind went al aan alles wat er zich afspeelt in een tandartspraktijk. Hierdoor wordt vaak angst voor de tandarts mee voorkomen. En wanneer uw kind wil mag het ook in de stoel zitten en zal de tandarts in de mond kijken en de tandjes tellen. Eventuele problemen kunnen dan ook al vroeg worden ontdekt en eventueel worden verholpen.

Tandarts voor angstige kinderen Rijswijk, Tandarts voor angstige kinderen Lansingerland, Tandarts voor angstige kinderen Pijnacker, Tandarts voor kinderen Bleiswijk,kindertandheelkunde rijswijk, kindertandarts bleiswijk, kindertandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts zoetermeer

Het team van SB Tandartsen staat klaar voor u en uw gezin

Een bezoek aan de tandarts kan stressvol en angstig zijn. Het zijn niet alleen kinderen die bang zijn voor de tandarts. Mevrouw Baghbani heeft zich gespecialiseerd als kindertandarts en heeft zich jarenlang verdiept in het begeleiden en behandelen van patiënten die bang zijn voor de tandarts. Het complete team van SB Tandartsen bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Bij zowel controles al behandelingen staat het belang van de patiënt voorop.

Kinderen krijgen extra aandacht bij SB Tandartsen

Kinderen zijn een aparte doelgroep omdat zij extra kwetsbaar zijn. Maar ook het gebit van kinderen is extra kwetsbaar. Daarom geeft het team van SB tandartsen veel aandacht aan kinderen. Door voor een prettige, positieve omgeving te zorgen, spelenderwijs met kinderen te communiceren en met veel tijd, aandacht en geduld proberen we het vertrouwen van het kind te winnen. Wij willen hiermee bereiken dat uw kind zonder angst weer bij ons terugkomt.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.