fbpx

Kindertandarts Den Haag

Kindertandarts Den Haag vindt u in de praktijken van SB Tandartsen. De kinderarts mevrouw Baghbani is niet alleen gespecialiseerd in kindertandheelkunde maar ook in het behandelen van angstige patiënten.

Kindertandarts Den Haag: SB Tandartsen voor mondzorg bij alle kinderen

Bij SB Tandartsen is voor mondzorg bij kinderen een gespecialiseerde kindertandarts. Deze kindertandarts is actief op twee locaties. Kindertandarts Den Haag: Tandartspraktijk SB Tandartsen aan De La Reyweg in Den Haag en Tandartspraktijk SB Tandartsen Lansingerland aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den Haag, kindertandarts den haag, kindertandarts rijswijk, kinderen en tandarts pijnacker

SB Tandartsen heeft extra aandacht voor de allerkleinsten uit uw gezin

De kindertandarts van SB Tandartsen besteed extra aandacht aan de allerkleinsten van uw gezin. Voor kleine kinderen is het spannend en vaak ook eng om naar de tandarts te gaan. Het team van SB Tandartsen wil graag dat kinderen zich op hun gemak voelen en daarom geven wij uitgebreide uitleg en hebben een speelse manier van kennismaken. Wij nemen alle tijd zodat uw kind kan wennen aan de tandarts, de praktijk, de tandarts stoel en alles wat daarbij komt kijken. Het team van SB Tandartsen stelt in alle gevallen het belang van het kind voorop. Daarom vinden wij het fijn als u uw kind al op jonge leeftijd meebrengt wanneer u zelf op controle komt. U kunt natuurlijk ook gewoon een kennismakingsafspraak maken.

Goede preventie voorkomt vaak behandeling

Het kinder preventieprogramma van SB Tandartsen is er voor kinderen vanaf 2 jaar. Hierbij geven wij poetsinstructie en voedingsadvies aan kind en ouder. Het programma is ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën en wordt vergoed vanuit de basis verzekering. Door dit preventie programma proberen we het gebit van uw kind zo gezond mogelijk te houden. Bij kinderen ontstaan gaatjes in het gebit vaak vanaf het vierde jaar. Twee maal per jaar controleren is dan belangrijk. Bij kinderen waarbij veel gaatjes in het gebit ontstaan wordt aanbevolen vaker op controle te gaan.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.