fbpx

Kindertandarts Pijnacker

Kindertandarts Pijnacker: SB Tandartsen heeft twee moderne tandartspraktijken die dicht in de buurt van Pijnacker liggen. Het team van SB Tandartsen bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist.

SB Tandartsen voor kwaliteit en aandacht

Het team van SB Tandartsen streeft ernaar om voorop te lopen als gaat om de kwaliteit van tandartszorg. Daarnaast staat bij ons een mensvriendelijke, persoonlijke benadering voorop waarbij aandacht voor onze patiënten het belangrijkste is.

Kindertandarts Pijnacker vindt u bij SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs en Den Haag

Kindertandarts Pijnacker: Bij SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs én in Den Haag is mevrouw Baghbani verantwoordelijk voor de tandzorg bij kinderen. Zij is afgestudeerd kindertandarts en heeft zich daarnaast verdiept in behandelen van mensen met angst voor de tandarts. Wanneer een kindje op controle komt of behandeld moet worden wordt mevrouw Baghbani bijgestaan door een of meerdere assistentes. Zo kan zij haar werk makkelijker doen en heeft het kind de steun en begeleiding die het verdient.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

SB Tandartsen geeft extra aandacht aan het gebit van kinderen

De gezondheid en tandverzorging van het kindergebit krijgt bij ons veel aandacht. Vooral omdat kinderen een kwetsbare groep zijn en daarom extra zorg en aandacht verdienen. Het melkgebit van kinderen is de basis voor het volwassen gebit. Wanneer het melkgebit goed wordt onderhouden zal het volwassen gebit (in de meeste gevallen) ook gezond zijn. Daarom willen wij kinderen en ouders al in een vroeg stadium wijzen op het belang van het goed onderhouden van het gebit. Dit doen we door middel van een preventie programma. Hier kunnen kinderen vanaf 2 jaar aan meedoen. Er wordt vooral veel aandacht gegeven aan het poetsen van het gebit maar ook eet- en drink gewoontes worden besproken. Een controle, behandeling en het preventie programma worden geheel betaald uit de basis verzekering. Er wordt ook géén eigen risico gevraagd.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.