fbpx

Kindertandarts Rijswijk

Kindertandarts Rijswijk vindt u bij tandarts praktijk SB Tandartsen in Den Haag. SB Tandartsen heeft twee praktijken waar de kindertandarts werkzaam is. De praktijk van SB tandartsen is gevestigd aan De La Reyweg in Den Haag. De tweede praktijk waar de kindertandarts werkzaam is heet Lansingerland en is gevestigd aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Ook deze praktijk is goed en eenvoudig bereikbaar.

Kindertandarts Rijswijk; Bij SB tandartsen hebben we alle tijd voor kinderen

Een bezoek aan de tandarts is voor niemand een favoriete bezigheid. Zeker niet voor kinderen. Bij SB Tandartsen doen we er alles aan om een bezoek, controle én behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het team van SB tandartsen staat altijd voor u klaar, met veel geduld en de modernste technieken.

tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den Haag, kindertandarts den haag, kindertandarts rijswijk, kinderen en tandarts pijnacker

Bij SB Tandartsen laten wij kinderen spelenderwijs “de tandarts” ontdekken

Voor de jonge patiëntjes proberen wij een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Wij streven ernaar om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de tandarts, tandartspraktijk en alles wat daar bij komt. Daarom vragen wij u om uw kinderen mee te nemen wanneer u op controle komt. Wanneer zij zien dat u zonder angst of stres plaats neemt in de behandelstoel en een controle ondergaat, zal het voor hun “normaal” zijn om ook in de stoel te gaan zitten. Spelenderwijs kijkt onze kindertandarts dan in hun mond. Zo wordt voor een kind een eerste controle bezoek een stuk makkelijker.

Het voorkomen van mondproblemen is beter dan het behandelen ervan

Helaas zien we bij kinderen met een melkgebit steeds vaker al problemen ontstaan. Dit komt vooral door verkeerde eet en drink gewoontes. Maar ook de speen en het flesje dragen bij aan problemen met het gebit. Wanneer u op zoek bent naar een kindertandarts in Rijswijk omdat uw kind problemen heeft of omdat u problemen in de toekomst wil voorkomen, dan bent u van harte welkom in de praktijken van SB Tandartsen in Den Haag en Berkel en Rodenrijs.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.