fbpx

Kindertandheelkunde Bergschenhoek

Kindertandheelkunde Bergschenhoek, bij het team van SB Tandartsen is uw kind altijd in goede handen. Het team van SB Tandartsen bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Onze twee tandartspraktijken vindt u in Den Haag en Berkel en Rodenrijs. Wij maken samen werk van mooie tanden. Dit doen wij bij (zeer) jonge kinderen maar ook bij volwassenen en senioren.

Kindertandheelkunde Bergschenhoek, SB Tandartsen staan voor optimale tandzorg

In onze twee tandartspraktijken zorgt het team van SB Tandartsen voor een gezond gebit. Een gezond gebit begint bij een gezond melk gebit. Wanneer een kind al jong de beginselen leert van een goede mond hygiëne vormt dat samen met de controleafspraken een goede basis voor een gezond gebit. Bij SB Tandartsen hebben wij een kinderpreventie programma waarbij de kinderen zijn onder verdeeld in 3 leeftijdsgroepen tot 6 jaar. Zo kan ons team kinderen leren de juiste poetsroutine te ontwikkelen.

Tandarts voor kinderen Lansingerland; SB tandartsen heeft twee tandartspraktijken in Lansingerland en Den Haag, met een kindertandarts

SB Tandartsen voor tandzorg bij kinderen vanaf 2 jaar

Om (kleine) kinderen zonder angst naar de tandarts te leren gaan, kunt u uw kind al jong mee nemen naar de tandarts. Dat kan het beste wanneer u zelf voor controle komt. Wij geven uw kind alle tijd en ruimte om zelf plaats te nemen in de stoel. Door met de stoel en de instrumenten te “spelen” en te ervaren hoe dat is wordt een groot deel van de angst weg genomen.

Kinderen van 2 jaar komen voor controle niet voor een behandeling

Een kind van 2 jaar heeft zelden zo een slecht gebit dat een behandeling noodzakelijk is. Een enkele keer komt het voor dat het kind is gevallen en dat de tand is afgebroken of er helemaal uit is. Wanneer dat uw kind overkomt neem dan gerust contact op met SB Tandartsen. In de regel voeren we alleen een “controle” uit bij kinderen van 2 jaar. Hierbij wordt gekeken hoe de tandjes groeien en of deze goed gepoetst worden.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.