fbpx

Kindertandheelkunde Bleiswijk

Voor kindertandheelkunde Bleiswijk kunt u terecht bij SB Tandartsen. Met een gespecialiseerde kindertandarts en een zeer professioneel team, zijn wij actief in twee tandartspraktijken. De tandartspraktijken vindt u aan De La Reyweg in Den Haag en aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Beide praktijken liggen dicht in de buurt van Bleiswijk en kinderen zijn van harte welkom. Natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom.

Kindertandheelkunde Bleiswijk, waarom SB Tandartsen?

Het team van SB Tandartsen bestaat uit een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Bij alle behandelingen staat het belang van de patiënt en dus ook van het kind voorop. Mevrouw Baghbani is gespecialiseerd in kindertandheelkunde én in het behandelen van patiënten met tandarts angst. Door de kindvriendelijke benadering van het team van SB Tandartsen wordt het voor jonge kinderen heel gewoon om naar de tandarts te gaan.

Tandarts voor kinderen Den Haag, tandarts voor kinderen berkel en rodenrijs, Kindertandheelkunde bleiswijk, kinderen en tandarts berkel en rodenrijs, kinderen en tandarts rijswijk

SB Tandartsen laat uw kind op speelse manier wennen aan de tandarts

Ons professionele team vindt het prachtig om uw kind te laten wennen aan de tandarts stoel en de daarbij behorende instrumenten. Wij nemen alle tijd voor u en uw kind. Maak gerust een afspraak om uw kindje ook te laten “spelen” met de tandartsstoel en een eerste speelse controle van het gebit. Overigens worden tandartsbezoeken, controles en eventuele behandelingen voor kinderen tot 18 jaar vergoed uit de basis verzekering. Een tandarts behandeling of controle voor uw kind kost u dus niets. Wanneer een kind een behandeling moet ondergaan zorgt ons professionele team voor de juiste begeleiding om dit zo stressloos en pijnloos mogelijk te kunnen doen.

SB Tandartsen heeft een kinderpreventie plan

Het team van SB Tandartsen heeft een kinderpreventieplan ontwikkelt. Dit plan is verdeelt in 3 leeftijdscategorieën. Het preventieplan bestaat onder andere uit poets instructies maar er wordt ook verteld welke voeding slecht is voor de tanden van een kind. Wanneer u een afspraak maakt voor een oriënterend gesprek kunnen wij u hierover alles vertellen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.