fbpx

Kindertandheelkunde Den Haag

De beste kindertandheelkunde én kindertandarts in Den Haag en omgeving vindt u bij SB Tandartsen. Kindertandheelkunde Den Haag is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Mevrouw S. Baghbani is met name gespecialiseerd in mensen (ook kinderen) met angst voor de tandarts. Voor kinderen tot 18 jaar worden tandarts bezoeken volledig vergoed uit het basis pakket van de verzekering.

Kindertandheelkunde Den Haag bij SB Tandartsen

Voor de beste kindertandheelkunde in Den Haag bent u aan het juiste adres bij de tandartspraktijken van SB Tandartsen in Den Haag. Kindertandheelkunde is een vak apart. Het team van SB Tandartsen heeft veel ervaring met kinderen. Kinderen kunnen (al op zeer jeugdige leeftijd) op een speelse manier kennis maken met de tandarts, de tandarts stoel en alles wat daarbij hoort. Door deze rustige, speelse benadering zal het kind minder tot geen angst ontwikkelen voor de tandarts. Zoals al eerder gezegd, is mevrouw S. Baghbani gespecialiseerd in het geven van behandelingen aan kinderen én mensen die angst hebben voor de tandarts.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

Kinderen al jong meenemen op controle is goed voor uw kind

Wanneer u zelf naar de tandarts gaat voor controle en u heeft kleine kinderen, neem ze dan gerust mee naar de tandartspraktijk van SB Tandartsen. Zo kan uw kind zien dat u zonder problemen in de tandartsstoel plaatsneemt en de controle laat uitvoeren. Hierdoor zal uw kind minder bang zijn wanneer hij of zij zelf de eerste tandarts controle krijgt. De eerste controle van een kindergebit wordt gedaan bij een leeftijd van 2 jaar.

Voorkomen is beter dan genezen, tandpreventie is dan ook een goede zaak

Kinderen zijn een belangrijke doelgroep. Helaas zien we bij jonge kinderen steeds vaker gebitsproblemen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen bestaat kindertandheelkunde voor het grootste deel uit preventie. Het team van SB tandartsen heeft een kinderpreventie programma. Dit programma is verdeeld in 3 leeftijdsgroepen. De voorlichting en poetsinstructie is afgestemd op deze leeftijdsgroepen. Daarnaast wordt twee keer per jaar het melkgebit gecontroleerd.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.