fbpx

Kindertandheelkunde Lansingerland

Kindertandheelkunde Lansingerland is een onderdeel van SB Tandartsen.  Eén tandartspraktijk van SB Tandartsen vindt u aan De La Reyweg in Den Haag. De tweede, tandartspraktijk Lansingerland ligt aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Kindertandheelkunde Lansingerland voor een stralende lach en blije kinderen!

Bij kindertandheelkunde Lansingerland zorgt het complete team van SB Tandartsen voor een stralende lach en blije kinderen. Het team van SB Tandartsen is zeer ervaren in het behandelen van kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Doordat SB tandartsen jarenlange ervaring heeft op het gebied van kindertandheelkunde is bij ons bekend wat kinderen én jong volwassenen nodig hebben. Wij streven ernaar om het gebit van uw kinderen gezond te houden. Ons doel is om voor kinderen een bezoek aan de tandarts praktijk een prettige ervaring te maken.

Tandarts voor bange kinderen Rijswijk, Tandarts voor bange kinderen,Kindertandheelkunde, kindertandarts lansingerland, kinderen en tandarts den haag

Wanneer u naar SB Tandartsen komt, neem dan gerust uw kind mee

Wij willen ervoor zorgen dat uw kind met plezier naar de tandarts gaat. Daarom is het van belang dat het kind al jong ziet dat een bezoek aan de tandarts niet eng is. Neem dan ook uw kind mee wanneer u voor controle komt bij de tandarts. Het team van SB Tandartsen van kindertandheelkunde Lansingerland laat de allerkleinsten gewoon in de tandarts stoel klimmen. Daarbij mag het alle materialen of instrumenten bekijken of bedienen. Zo wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de tandarts.

Waarom is tandzorg bij kinderen belangrijk?

Een gezond gebit bij kleine kinderen zorgt voor een gezond gebit bij volwassenen. Vanaf 2 jaar is het dan ook belangrijk dat er controles plaatsvinden aan het melk gebit van uw kind. Hierdoor wordt duidelijk of er goed gepoetst is en worden problemen direct herkend. Verhelpen van gaatjes is nog altijd beter dan een gaatje moeten vullen. Maar moeten we toch een gaatje vullen, dan doet het team van SB Tandartsen dit op een zo speels mogelijke manier. Dit om ervoor te zorgen dat uw kind aan de behandeling geen stress of angst overhoudt.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.