fbpx

Kindertandheelkunde Pijnacker

Bent u op zoek naar Kindertandheelkunde Pijnacker of naar een kindvriendelijke tandarts in de buurt van Pijnacker? Dan zit u goed bij SB Tandartsen. Wij hebben twee kindvriendelijke praktijken, één in Den Haag en één in Berkel en Rodenrijs allebei dicht bij Pijnacker.

Kindertandheelkunde Pijnacker, bij tandartspraktijken van SB Tandartsen

SB Tandartsen heeft twee kindvriendelijke tandartspraktijken met een zeer ervaren team voor behandelingen bij kinderen. Mevrouw S. Baghbani is gespecialiseerd in kindertandheelkunde én in het behandelen van patiënten met tandarts angst. Bovendien heeft het gehele team van SB Tandartsen veel ervaring met het behandelen van kinderen en ook met het behandelen van kinderen met tandarts angst.

Tandarts voor kinderen Lansingerland; SB tandartsen heeft twee tandartspraktijken in Lansingerland en Den Haag, met een kindertandarts

Kindervriendelijke tandartsen bij SB Tandartsen

Het team van SB Tandartsen heeft voor alle kinderen veel tijd en aandacht. Door een kind op een kindvriendelijke manier kennis te laten maken met de tandarts zal het minder snel angst ontwikkelen voor de tandarts. Wanneer u voor controle naar de  tandarts moet is het aan te raden uw kind al zo vroeg mogelijk mee te nemen. U en uw kind zijn in onze praktijk meer dan welkom. Wij laten uw kind dan ook doen wat u doet  bijvoorbeeld zitten in de stoel. Daarnaast laten we aan de kinderen zien en voelen hoe de instrumenten werken. (het blazen van lucht in de mond bijvoorbeeld). Zo wordt een bezoek aan de tandarts voor een kind eigenlijk net zo gewoon als het doen van boodschappen.

Wanneer krijgt een kind de eerste controle afspraak en wat wordt er dan gedaan

Het team van SB Tandartsen adviseert uw om voor uw kind de eerste controle afspraak rondom de tweede verjaardag te maken. Een behandeling voor kinderen van twee jaar is bijna nooit nodig. Het gebit van uw kind wordt alleen nagekeken, dit noemen we “tandjes tellen”. Wij geven, indien nodig, advies en voorlichting over de verzorging van het gebit aan de ouders. Voor elk gebit is een tijdig bezoek aan de tandarts belangrijk. Zeker voor een kindergebit!

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.