fbpx

Kindertandheelkunde Rijswijk

Bent u op zoek naar een “leuke” tandarts praktijk voor kindertandheelkunde in Rijswijk? Kijk dan eens op de website van SB tandartsen. SB tandartsen heeft tandarts praktijken in Den Haag en Berkel en Rodenrijs. Beide praktijken liggen dicht in de buurt van Rijswijk. Bij SB tandartsen werkt een tandarts die is gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Samen met de rest van het team van SB tandartsen worden controles en behandelingen op een speelse wijze uitgevoerd.

Kindertandheelkunde Rijswijk, wat kunt u verwachten?

Zoals gezegd hebben de tandartspraktijken in Den Haag en Berkel en Rodenrijs een compleet team van deskundige medewerkers. U kunt uw kind al heel jong meenemen naar de tandarts zodat het niet angstig is voor de praktijk. Wij laten ook hele jonge kinderen al in de stoel klimmen om te ervaren hoe dat is. Goede mondzorg staat aan de basis van een gezond gebit en dat geldt vooral voor een gebit van melktanden. Vanaf 2 jaar zijn peuters dan ook van harte welkom voor de eerste “echte” controle van het gebit. Indien nodig geven wij de ouders poets instructies en voedingsadvies. Ook als u geen patiënt bent bij SB Tandartsen is uw kind van harte welkom.

Tandarts voor angstige kinderen Rijswijk, Tandarts voor angstige kinderen Lansingerland, Tandarts voor angstige kinderen Pijnacker, Tandarts voor kinderen Bleiswijk,kindertandheelkunde rijswijk, kindertandarts bleiswijk, kindertandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts zoetermeer

Kindertandheelkunde is een vak apart

Kindertandheelkunde is echt een vak apart. Je hebt namelijk te maken met (vaak zeer jeugdige) kinderen. Kinderen vragen om een andere benadering als volwassenen. Daarom is bij SB tandartsen het kinderpreventie programma in 3 leeftijdscategorieën verdeeld. We hebben de groep zeer jonge kinderen tot 3 jaar, de groep van 3 en 4 jarigen en de groep 5 en 6 jarigen. Vanaf 6 jaar heeft een kind al veel ervaring met de tandarts maar ook deze groep vraagt nog steeds om extra begeleiding en een speelse benadering.

Hoe ziet het team voor kindertandheelkunde Rijswijk eruit en wat zijn de kosten?

Het team van SB tandartsen bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Dit ervaren team stelt het belang van de patiënt altijd voorop. De kosten voor een tandarts bezoek van kinderen tot 18 jaar is opgenomen in de basis verzekering en kost u niets.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.