fbpx

Kindertandheelkunde Zoetermeer

Kindertandheelkunde Zoetermeer is er voor elk kind. Het Team van SB Tandartsen is van mening dat elk kind de beste tandheelkundige zorg moet krijgen die mogelijk is. Mevrouw S. Baghbani is gespecialiseerd in tandheelkundige hulp voor kinderen maar ook voor patiënten die angst hebben voor de tandarts.

Kindertandheelkunde Zoetermeer bij de praktijken van SB Tandartsen

Zoals gezegd is kindertandheelkunde Zoetermeer er voor elk kind. Uw kind (maar u ook) is welkom bij de praktijken van SB Tandartsen gevestigd in Den Haag en Berkel en Rodenrijs. Het team van SB Tandartsen adviseert om uw kind al op jonge leeftijd mee te nemen wanneer u zelf op controle gaat naar de tandarts. Bij SB Tandartsen start het controlebezoek voor kinderen al op 2 jarige leeftijd.

tandarts voor kinderen lansingerland, Tandarts voor kinderen Bergschenhoek, kindertandheelkunde zoetermeer

SB Tandartsen geven kinderen aandacht en tijd

Veel kinderen (en volwassenen) zijn bang voor de tandarts. Het team van SB Tandartsen heeft veel ervaring met de behandeling van kinderen. Mevrouw Baghbani is gespecialiseerd in kindertandheelkunde én in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Door kinderen de tijd te geven alles op een speelse manier te ontdekken, wordt vaak al angst voorkomen. Het preventie programma dat is ontwikkeld door het team van SB Tandartsen, is erop gericht om problemen aan het melkgebit te voorkomen. Het preventie programma bestaat uit drie leeftijdsgroepen. Voor elke leeftijdsgroep worden speciale poetsinstructies gegeven. Ook voeding is een belangrijke oorzaak van de achteruitgang van het gebit. Daarom wordt dit ook in het preventie programma besproken.

Tandheelkundige behandeling van kinderen is bij SB Tandartsen maatwerk

Wanneer een kind gebitsproblemen heeft zal dat moeten worden verholpen. Ook al is de tandarts dan specialist op het gebied van kindertandheelkunde, het kind heeft meer aandacht nodig. Onze tandarts assistentes zijn dan ook zeer ervaren in de omgang met kinderen. Zij zal (of zullen) uw kind de nodige aandacht en steun geven. In elk geval nemen wij bij SB Tandartsen de tijd voor u en uw kind!

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.