fbpx

Kronen Bergschenhoek

Kronen Bergschenhoek; SB Tandartsen, met een tandartspraktijk in Berkel en Rodenrijs, heet u van harte welkom. Het team van SB Tandartsen is gespecialiseerd in het plaatsen én maken van kronen. Wij stellen vooraf een behandelplan op waarmee duidelijk wordt welke behandelingen gedaan worden, maar ook wat de kosten daarvan zijn.

Kronen Bergschenhoek; SB Tandartsen voor het plaatsen én maken van kronen

Dicht in de buurt van Bergschenhoek heeft SB Tandartsen, tandartspraktijk Lansingerland. Deze vindt u aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Voor kronen Bergschenhoek bent u hier van harte welkom. Een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten een tandtechnieker en een mondhygiënist staan voor u klaar.

Porselein facing, Kronen Bergschenhoek, Kronen Bleiswijk, Kronen Den Haag, Kronen Berkel en Rodenrijs, sb tandartsen den haag

Een kroon plaatsen; Eerst een intakegesprek

Bij SB Tandartsen vragen wij u eerst op een intakegesprek behalve wanneer u vaste patiënt bent. U krijgt dan het gesprek tijdens een periodiek controle. Er worden foto’s gemaakt van het gebit. Aan de hand van de gemaakte foto’s maakt de tandarts een behandelplan. Dit behandelplan bespreekt de tandarts uitgebreid met u. Door het behandelplan aan uw zorgverzekeraar voor te leggen weet u precies wat de zorgverzekering betaald en welke kosten u zelf nog moet betalen. Alleen als u akkoord gaat met het behandelplan zullen we vervolgafspraken maken.

De vervolgafspraken voor het plaatsen van één of meerdere kronen

Tijdens de eerste vervolgafspraak behandelt de tandarts de aangedane tand of kies (of meerdere indien nodig). De tand of kies waar de kroon op wordt geplaatst wordt afgeslepen. Bovendien wordt er een beetregistratie gemaakt. Daarmee wordt door de tandtechnieker de kroon (kronen) gemaakt. De kleur van de kroon wordt bepaald en er wordt een noodkroon geplaatst. Bij de tweede vervolgafspraak wordt de definitieve kroon geplaatst. De tandarts zorgt ervoor dat de definitieve kroon op de juiste hoogte komt te zitten. Wanneer dit het geval is wordt de definitieve kroon met speciale lijm vastgelijmd en bent u klaar met de behandeling.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.