fbpx

Kronen Bleiswijk

Kronen Bleiswijk; SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken dicht in de buurt van Bleiswijk. Bij SB Tandartsen bent u altijd welkom voor advies over het plaatsen én maken van één of meerdere kronen.

Kronen Bleiswijk; SB Tandartsen staat voor u klaar in de tandartspraktijken in Den Haag en Berkel en Rodenrijs

Woont u in Bleiswijk en heeft u advies nodig over het plaatsen én maken van één of meerdere kronen? Maak dan een intake afspraak bij SB Tandartsen. Onze tandartspraktijken vindt u aan De La Reyweg in Den Haag en aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland). Beide praktijken werken met een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten, een tandtechnieker en een mondhygiënist.

Porselein facing, Kronen Bergschenhoek, Kronen Bleiswijk, Kronen Den Haag, Kronen Berkel en Rodenrijs, sb tandartsen den haag

Waarom eerst een intakegesprek voor een kroon wordt geplaatst?

De tandartsen van SB Tandartsen stellen een behandelplan op. Dat wordt gedaan aan de hand van foto’s die worden genomen tijdens het intakegesprek. Het behandelplan wordt met u doorgesproken en u kunt het voorleggen aan uw zorgverzekering. Zo weet u exact wat er gaat gebeuren, wat de zorgverzekering betaald en wat uw eigen kosten zijn. Pas wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maken we de vervolgafspraken.

De vervolgafspraken voor het plaatsen van een kroon

Bij de eerste afspraak behandelt de tandarts de tand of kies die is aangedaan. Daarna wordt deze afgeslepen zodat de nieuwe kroon over de tand of kies kan worden gezet. Er worden beet afdrukken gemaakt waarmee de tandtechnieker de kroon op maat maakt. De kleur van de nieuwe kroon wordt bepaald aan de hand van een kleuren staal die wordt vergeleken met uw eigen gebit. U krijgt een noodkroon. Bij de tweede afspraak plaatst de tandarts uw definitieve kroon. Deze wordt met speciale lijm vastgelijmd. De tandarts controleert de hoogte van de kroon zodat deze niet te hoog of te laag in het gebit zit. Wanneer alles goed zit, bent u klaar met de behandeling.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.