fbpx

Kronen Den Haag

Kronen Den Haag; Voor het laten maken en plaatsen van één of meerdere kronen kunt u terecht bij SB tandartsen. De tandartspraktijken van SB Tandartsen vindt u in Den Haag aan De La Reyweg en in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) aan de Noordeindseweg.

Kronen Den Haag; De tandartspraktijk van SB Tandartsen vind u aan De La Reyweg

Woont u in Den Haag of omgeving, bij SB Tandartsen kunt u terecht voor periodieke controle én voor het laten maken of plaatsen van kronen of bruggen. SB Tandartsen werkt met een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. De tandtechnieker (maakt de kroon) werkt de tandartspraktijk van SB Tandartsen.

Porselein facing, Kronen Bergschenhoek, Kronen Bleiswijk, Kronen Den Haag, Kronen Berkel en Rodenrijs, sb tandartsen den haag

Wat is een kroon en wanneer is het nodig deze te plaatsen?

Een kroon is het zichtbare gedeelte van een tand of kies. Breekt een kies of tand af , of is de kies beschadigd dan kan de tandarts van SB Tandartsen op deze tanden of kiezen een kunstkroon plaatsen. Een kunstkroon is in de meeste gevallen een porseleinen kapje. Dat porseleinen kapje maakt een tandtechnieker. Dit kapje komt over de beschadigde of afgebroken tand of kies. De kleur van de kroon wordt bepaald aan de hand van de kleur van uw eigen gebit. Wanneer vullen of herstellen van een tand of kies niet meer mogelijk is wordt er vaak voor gekozen om een kroon te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld bij een gebroken kies of tand, bij tandbederf waardoor een te grote vulling moet worden geplaatst, of bij een ernstige beschadiging.

Wat zijn de kosten van één of meerdere kronen ?

De kosten van één of meerdere kronen zijn afhankelijk van meerdere aspecten. Daarom vind er eerst een intakegesprek plaats en worden er foto’s genomen van uw gebit. Aan de hand van deze foto’s stelt de tandarts van SB Tandartsen een behandelplan op en bespreekt dit met u.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.