fbpx

Kronen Lansingerland

Kronen Lansingerland; Bij Tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht voor het laten maken en plaatsen van kronen.

Kronen Lansingerland; Tandartspraktijk Lansingerland maakt en plaatst kronen

SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken In Den Haag en Berkel en Rodenrijs. Tandartspraktijk Lansingerland ligt in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. Bij SB tandartsen in tandartspraktijk Lansingerland heten wij u van harte welkom. Wilt u meer weten over het maken en plaatsen van kronen dan kunt u een intake afspraak maken. Tijdens deze intake afspraak behandelen wij niet. Wel maken we foto’s van uw gebit. Aan de hand van deze foto’s en de controle van uw gebit stelt de tandarts een behandelplan op en bespreekt dit met u. Met het behandelplan bepaalt de zorgverzekering wat de vergoeding voor de behandeling is. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat uw eigen kosten zijn.

Kronen Rijswijk, Kronen Lansingerland, Kroon Pijnacker, Kroon Zoetermeer

Kronen laten plaatsen bij SB Tandartsen, hoe gaat dat in zijn werk?

Gaat u akkoord met het behandelplan dan maken we een vervolg afspraak. Tijdens deze afspraak behandelt de tandarts de aangedane tand (tanden) of kies (kiezen). Daarna slijpt de tandarts de tanden of kiezen net zo lang af tot deze de juiste maat hebben. Er wordt een beetregistratie gemaakt van uw gebit en van de plaats waar de kronen komen. De kleur van de kronen bepaalt de tandarts samen met u aan de hand van de kleur van uw gebit. De tandarts plaatst voorlopige kronen (noodkronen). Met deze kronen kunt u normaal eten en drinken.

De tandtechnieker van SB Tandartsen maakt de kronen

De beetregistratie en de kleur zijn noodzakelijk om de kronen zo precies mogelijk te kunnen maken. Wanneer de tandtechnieker van SB tandartsen de kronen klaar heeft volgt de tweede afspraak. De tandarts verwijdert de noodkronen en plaatst de nieuwe kronen. De tandarts controleert of de kronen op de juiste hoogte in het gebit zitten. Door hard trekken en duwen controleert de tandarts of de kronen goed vast zitten. Dit zal de tandarts bij elke periodieke controle herhalen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.