fbpx

Kronen Pijnacker

Kronen Pijnacker; Bij de tandartspraktijken van SB Tandartsen bent u welkom. Pijnacker ligt vlakbij beide praktijken.

Kronen Pijnacker; SB Tandartsen werkt volgens een vast behandelplan

Woont u in Pijnacker en bent u op zoek naar een tandartspraktijk voor het laten maken en plaatsen van kronen? Pijnacker ligt precies tussen beide tandartspraktijken in. Zo vindt u SB Tandartsen in Den Haag aan De La Reyweg en in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. Bij beide praktijken heten wij u van harte welkom. Maak gerust een eerste intakeafspraak. Tijdens deze afspraak maken we foto’s van uw gebit. De tandarts stelt aan de hand van deze foto’s een behandelplan op. Dit behandelplan bespreekt de tandarts u. U kunt het behandelplan daarna bespreken met uw zorgverzekering. Zo weet u precies wat de zorgverzekering vergoed en wat u zelf moet betalen.

Brug Den Haag, Kronen Pijnacker, Kronen Zoetermeer, Kroon Lansingerland, Kroon Berkel en Rodenrijs

Gaat u akkoord met het behandelplan dan maken we de vervolg afspraken

Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maken we twee (of indien nodig meerdere) vervolg afspraken. Bij de eerste afspraak behandelt de tandarts de aangedane tanden of kiezen. Dit om te voorkomen dat het restant opnieuw ontsteekt en alsnog moet worden verwijderd. Daarna slijpt de tandarts de tanden en kiezen af. Zo kunnen de kronen precies tussen de tanden in het gebit worden geplaatst. Dan maakt de tandarts beet registraties van het hele gebit en de plaats waar de kronen moeten komen. De kleur van de kronen bepaalt de tandarts aan de hand van de kleur van uw gebit. Dan zet de tandarts de noodkroon of kronen.

Definitieve plaatsing kronen

De tweede vervolgafspraak vindt plaats zodra de tandtechnieker van SB Tandartsen de noodkronen klaar heeft. Hij maakt de noodkronen aan de hand van de beetregistratie en de kleurbepaling van de tandarts. Tijdens deze tweede afspraak verwijdert de tandarts de noodkronen en plaatst de definitieve kronen. Om er zeker van te zijn dat de noodkronen goed zitten trekt en drukt de tandarts flink aan de kronen. Wanneer alles goed vast zit en u tevreden bent, is de behandeling klaar.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.