fbpx

Kronen Rijswijk

Kronen Rijswijk: SB Tandartsen heeft gespecialiseerde tandartsen voor het plaatsen van kronen.

Kronen Rijswijk; SB Tandartsen in Den Haag heet u van harte welkom

SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken. Een in Den Haag aan De La Reyweg en één in Berkel en Rodenrijs (Praktijk Lansingerland) aan de Noordeindseweg. Wanneer u in Rijswijk woont bent u in beide tandartspraktijken van harte welkom. Onze beide praktijken zijn goed bereikbaar ook voor senioren. Met verminderde mobiliteit (rolstoel, rollator) kunt u ook bij onze praktijken terecht, indien nodig helpen onze assistenten u. In de praktijken van SB Tandartsen werkt een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist

Kronen Rijswijk, Kronen Lansingerland, Kroon Pijnacker, Kroon Zoetermeer

Wanneer zijn kronen nodig?

Een kroon of meerdere kronen zijn nodig als het vullen (repareren) van tanden of kiezen niet meer mogelijk is. Wanneer de vulling zo groot wordt dat deze geen houvast meer heeft dan is een kroon een optie. Een tand kan afbreken of door tandbederf verloren gaan waardoor het plaatsen van een of meerdere kronen een optie is. Een kroon ziet er uit als een eigen tand of kies. Na het plaatsen van kronen ziet uw gebit er hetzelfde uit als voorheen.

Hoe verloopt een behandeling voor kronen bij SB Tandartsen?

De behandeling voor kronen verloopt in drie fases. De eerste afspraak is een intake gesprek dan behandelen wij niet. De tandarts controleert uw gebit en er worden foto’s gemaakt. De tandarts maakt dan samen met u een behandelplan en bespreekt ook de behandelkosten. Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maken we een vervolgafspraak. Bij deze afspraak behandelt de tandarts de aangedane tanden en kiezen. Lukt dat niet in één keer dan volgen hiervoor meerdere afspraken. Als alle tanden en kiezen goed zijn behandeld dan slijpt de tandarts ze af. Hierdoor passen de kronen op de tanden en kiezen en ook tussen de andere tanden en kiezen. De tandarts maakt beetafdrukken van uw gebit die worden gebruikt om de kronen te maken. Samen met u bepaalt de tandarts de kleur van de kronen. U krijgt tijdelijke noodkronen. Bij de laatste afspraak vervangt de tandarts de noodkronen door de nieuw gemaakte kronen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.