fbpx

Kronen Zoetermeer

Kronen Zoetermeer; SB Tandartsen heeft in de buurt van Zoetermeer twee tandartspraktijken. Voor het laten maken en plaatsen van kronen bent u hier altijd welkom.

Kronen Zoetermeer, SB Tandartsen maakt vooraf altijd een behandelplan 

SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken in de buurt van Zoetermeer. Tandartspraktijk Den Haag vindt u aan De La Reyweg in Den Haag.  Tandartspraktijk Lansingerland vind u in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. In beide tandartspraktijken staat het belang van de patiënten voorop. Daarom werken we met een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Bent u onder behandeling in één van de praktijken van SB Tandartsen dan worden alle tandheelkundige behandelingen uitgevoerd door een ervaren tandarts.

Brug Den Haag, Kronen Pijnacker, Kronen Zoetermeer, Kroon Lansingerland, Kroon Berkel en Rodenrijs

Maken en plaatsen van kronen

Wanneer u patiënt bent bij SB Tandartsen bespreekt de tandarts de noodzaak van het plaatsen van een of meerdere kronen tijdens een periodieke controle. Bent u geen patiënt bij SB Tandartsen en wilt u meer weten over het maken en plaatsen van kronen, maak dan een intakeafspraak. Om een behandelplan vast te stellen maken we foto’s van uw gebit. Het behandelplan bespreken we uitgebreid met u. U kunt dit behandelplan vervolgens met uw zorgverzekeraar bespreken. Zij vertellen u dan wat de vergoeding is en wat u zelf betaalt.

Gaat u akkoord met het behandelplan dan plannen we de vervolgafspraken

Komt u voor de eerste vervolgafspraak, dan behandelen we de tanden of kiezen waarop we de kronen gaan plaatsen. Als het nodig is voeren we  specifieke behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling uit. De tanden en kiezen slijpen we af zodat de kronen in het gebit passen. We maken beetregistraties. Met deze registraties worden de kronen gemaakt. De tandarts plaatst tijdelijke kronen en bepaalt de kleur van de kronen die gemaakt worden. Bij de tweede vervolgafspraak verwijdert de tandarts de tijdelijke kronen en plaatst de gemaakte kronen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.