fbpx

Kroon Pijnacker

Kroon Pijnacker; Voor het plaatsen én maken van een kroon kunt u terecht bij SB Tandartsen in Den Haag en Berkel en Rodenrijs. Wij maken vooraf een behandelplan en bespreken dit met u. Hierdoor weet u wat de behandeling inhoudt en wat de kosten zullen zijn.

Kroon Pijnacker; SB Tandartsen werkt met een vast team van tandartsen

Woont u in Pijnacker en bent u op zoek naar een tandarts die u kan adviseren over een kroon? U kunt terecht bij één van de twee tandartspraktijken van SB Tandartsen. Deze tandartspraktijken vindt u in Den Haag aan De La Reyweg en in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. SB Tandartsen werkt met een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist.

Kronen Rijswijk, Kronen Lansingerland, Kroon Pijnacker, Kroon Zoetermeer

Een kroon plaatsen én maken? Maak een intakeafspraak bij SB Tandartsen

U kunt een kroon laten maken en plaatsen in de tandartspraktijk van SB Tandartsen. Tijdens een intakegesprek maken we ook foto’s van uw gebit. Aan de hand van deze foto’s stelt de tandarts een behandelplan op. Dit behandelplan wordt met u besproken en daarna kunt u het behandelplan voorleggen aan uw zorgverzekering. Zo weet u exact welke kosten u zelf moet bijbetalen.

De behandeling bij het plaatsen van een kroon

Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan dan maken we een eerste afspraak. Tijdens deze afspraak wordt de tand of kies behandelt zodat tandbederf geen kans meer krijgt. De tand of kies wordt afgeslepen zodat de kroon, een porseleinen kapje, over de tand of kies past. Er wordt een afdruk gemaakt van uw gebit. Aan de hand van deze afdruk wordt de kroon gemaakt. De tandarts bepaalt samen met u de kleur van uw kroon. U krijgt tijdelijk een noodkroon. Wanneer de kroon klaar is maken we een tweede afspraak. De tandarts verwijdert de noodkroon en plaatst de nieuwe kroon.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.