fbpx

Kroon Rijswijk

Kroon Rijswijk; SB Tandartsen heeft een vastgesteld gespecialiseerd tandartsteam voor het maken én plaatsen van een kroon. Wij werken volgens een vooraf opgesteld behandelplan. De tandartspraktijken van SB Tandartsen vindt u aan De La Reyweg in Den Haag en aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs (praktijk Lansingerland).

Kroon Rijswijk; voor specialistische tandzorg gaat u naar één van de tandartspraktijken van SB Tandartsen

Het is verstandig om een kroon te laten plaatsen door een gespecialiseerde tandarts. Bij SB Tandartsen werken we in beide tandartspraktijken met een vast samengesteld team van drie tandartsen, een tandtechnieker, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Het laten plaatsen van een kroon wordt, inclusief het maken ervan, gedaan in één van onze eigen tandartspraktijken.

Brug Bergschenhoek, Brug Bleiswijk, Kroon Rijswijk, Kroon Den Haag

De werkwijze voor het plaatsen en maken van een kroon

Vaak constateert de tandarts bij een periodieke controle dat er eigenlijk een kroon nodig is. Bent u geen patiënt bij SB Tandartsen dan kunt u toch bij ons terecht. Hiervoor maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens deze controle of het intakegesprek behandelen we niet. Wél maken we foto’s van uw gebit. Aan de hand van deze foto’s wordt een behandelplan opgesteld. Eerst wordt het behandelplan uitvoerig met u besproken. Vervolgens, als u akkoord gaat met het behandelplan, maken we de afspraken.

De daadwerkelijke behandelingen voor het plaatsen van een kroon

Bij de eerste afspraak behandelt de tandarts uw tand of kies en slijt deze af waardoor de kroon erop past. De tandarts maakt een of meerdere afdrukken van uw gebit. Door middel van deze afdrukken maakt de tandtechnieker de kroon. De kleur van de kroon bepaald u samen met de tandarts. Er wordt een noodkroon geplaatst waarna er een vervolgafspraak wordt gemaakt. Bij de tweede afspraak plaatst de tandarts de nieuwe kroon en controleert of deze goed en stevig op zijn plaats zit.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.