fbpx

Geachte patiënten,

Wij hebben de afgelopen tijd het nieuws over het coronavirus goed in de gaten gehouden. In dit geval vinden wij twee zaken heel erg belangrijk. Ten eerste de gezondheid van onze medewerkers en de behandelaars. Zij staan elke dag weer klaar om onze patiënten met een glimlach en verantwoord te helpen. Ten tweede dat de continuïteit van onze dienstverlening richting alle patiënten in Den Haag en Berkel en Rodenrijs te blijven waarborgen.

Om COVID 19 corona besmettingen te beperken hebben we per direct besloten om onze capaciteit terug te brengen tot geringe tandartsbehandelingen. Dit betekent dat onze reguliere controle en preventie behandelingen tot 2 weken worden uitgesteld. U wordt door ons telefonisch benaderd om uw afspraken te verzetten.
Daarnaast hanteren we gewijzigde openingstijden in onze praktijken. Hiervoor dient u onze website te raadplegen. U wordt vriendelijk verzocht om onze praktijken zonder vooraf gemaakte afspraak niet te bezoeken. Patiënten die GEEN verschijnselen vertonen zoals het RIVM ze heeft opgesteld, trachten wij te helpen zo lang de interne richtlijnen daar toe ruimte geven.

Voor spoedgevallen kunt u nog te alle tijden contact opnemen met 085 105 17 60. SB Tandartsen is niet verantwoordelijk voor de behandelingen en declaraties van spoedgevallendienst.

Zodra deze beperkingen zijn opgeheven zullen wij u een bericht sturen.

Het Team van SB Tandartsen