Tandartspraktijk in Den Haag

Een tandheelkundige kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie
Afspraak maken Inschrijven
i

Inschrijven

Afspraak maken

w

Contact opnemen

Bel mij terug

Wie zijn wij

Een hechte vertrouwensband, volledige transparantie en betrokkenheid met onze patiënten zijn de belangrijkste kernwaarden van ons team bij Tandartspraktijk SB Tandartsen in Den Haag. Het team van SB Tandartsen probeert met deze kernwaarden elke dag de wensen en behoeften van de patiënten centraal te stellen en patiënten te voorzien van mondzorg met de hoogste kwaliteit in Den Haag en omstreken.

Tandartspraktijk SB Tandartsen in Den Haag en Berkel en Rodenrijs

Patiëntinformatie

Periodieke tandartscontrole SB Tandartsen

Angst voor de tandarts

Ongeveer 2 miljoen mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het team van SB Tandartsen heeft veel ervaring in de omgang met angstige patiënten voor de tandarts.

Kindertandheelkunde Kindertandarts Sbtandartsen

Kindertandheelkunde

Een goed melkgebit ligt aan de basis van een gezond en blijvend gebit. Hierdoor is vanaf 2 jaar een bezoek aan de tandarts voor een controle van het gebit aangeraden.

Senioren Ouderentandheelkunde Sbtandartsen

Senioren tandheelkunde

Ouder worden is niet alleen van invloed op uw lichaam, maar ook op uw gebit. Ook uw eetgewoontes veranderen naarmate u ouder wordt. Regelmatige bezoeken aan de tandarts zijn essentieel voor de senioren.

Cosmetischetandheelkunde Sbtandartsen

Cosmetische tandheelkunde

De cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde bij SB Tandartsen heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor de nieuwe ontwikkelde technieken voor iedereen bereikbaar zijn.

Sbtandartsen Kroon Bruggen Facing Denhaag Berkelenrodenrijs

Kronen en bruggen

Een kroon dient de functie van een beschadigde tand of kies te herstellen. Tandheelkundige kronen en bruggen kunnen in principe 5 tot 10 jaar of nog langer meegaan.

Prothese Kunstgebit Sbtandartsen

Tandprothese – Kunstgebit

Bij SB Tandartsen werken wij helemaal zelfstandig aan uw tandprothese. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van uw prothese.

Nieuws

Kinder preventieplan in Berkel en Rodenrijs

De laatste jaren merken wij als tandartsen in Nederland dat de kindergebitten achteruit gaan. Het aantal gaatjes in melkgebitten neemt toe. Vanwege die reden doen we in afgelopen jaren meer aan preventie en voorlichting bij onze jonge patiëntjes. Uw kind krijgt een...

Invisalign® doorzichtige beugel

Graag stellen we u voor aan Invisalign-systeem bij SB Tandartsen. Invisalign biedt tandcorrectie met bijna onzichtbare beugels. Sinds 2017 is SB Tandartsen gecertificeerd door Invisalign als erkend provider voor invisalign - doorzichtige beugel. Heeft u last van...

Tandartsbehandeling onder Narcose

Vanaf 2019 is het mogelijk om bij SB Tandartsen onder volledige narcose tandartsbehandelingen uit te voeren. Door narcosebehandeling kunnen we goede tandheelkundige zorg bieden zonder angstaanvallen tijdens de behandelingen. Wanneer u kiest voor een behandeling onder...

Bel mij terug