fbpx

Tandarts Bergschenhoek

Zoekt u een tandarts in omgeving Bergschenhoek? Kom naar SB Tandartsen!

Voor een goede tandarts kunt u vanuit Bergschenhoek prima terecht bij tandartspraktijk SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs. Wij heten nieuwe patiënten vanuit Bergschenhoek van harte welkom in onze tandartspraktijk!

Waarom naar SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs ook voor patiënten vanuit Bergschenhoek geschikt is?

Bij SB Tandartsen in Lansingerland dicht in de buurt van Bergschenhoek, kunt u terecht voor bijna alle tandheelkundige behandelingen. Het team van SB Tandartsen is een gespecialiseerd team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en twee mondhygiënisten. Bij SB Tandartsen vinden we het  essentieel dat u twee keer per jaar op controle komt. Tijdens deze halfjaarlijkse controle kijken wij uw gebit na op gaatjes en tevens kijken wij naar de conditie van uw tandvlees. Wanneer dit nodig is wordt er een vervolg afspraak gemaakt. Deze vervolgafspraak kan bij de tandarts zijn maar ook bij de mondhygiënisten.

Kleine controles en grote tandbehandelingen bij SB Tandartsen

Heeft uw gebit een grotere behandeling nodig, dan wordt er een behandelplan opgesteld. Door het behandelplan bent u vooraf op de hoogte van de te verwachten behandeling en de kosten die hieraan verbonden zijn. Wij streven ten alle tijden naar volledige transparantie en met dit behandelplan kunt u bij uw zorgverzekering nagaan wat de behandeling u persoonlijk gaat kosten.

Tandarts Berkel en Rodenrijs Tandarts Den Haag, SB tandartsen Berkel en Rodenrijs, SB Tandartsen Den Haag, Tandarts Bleiswijk - tandarts Bergschenhoek

Waarom is een tandartscontrole bij een tandarts in de omgeving van Bergschenhoek om het halfjaar noodzakelijk?

Zelfs als u nooit gaatjes heeft is het toch belangrijk om elk half jaar op controle te komen. Het team van SB Tandartsen heeft in de afgelopen jaren zo vaak gezien dat een gebit in een half jaar totaal veranderd is. Om problemen aan het gebit te voorkomen adviseren wij dan ook elk half jaar een controle. Wij kunnen dan gelijk tandsteen verwijderen en het gebit polijsten. Indien nodig geven we ook poetsadvies.

Kinderen en halfjaarlijkse tandarts controle

Vanaf een leeftijd van 2 jaar adviseren wij om elk halfjaar met uw kind op controle te komen. Eerder is uw kind natuurlijk welkom als u zelf op controle komt. Maar vanaf 2 jaar kijken wij ook echt in de mond van het kind. Alleen zo kunnen we zien of er goed gepoetst wordt en of er in de toekomst problemen te verwachten zijn.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.