fbpx

Tandartspraktijk SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs

Een tandheelkundige kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie
Afspraak maken Inschrijven
i

Inschrijven

Afspraak maken

w

Contact opnemen

Bel mij terug

Over SB Tandartsen de tandarts in Berkel en Rodenrijs

SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs creëert een hechte vertrouwensband. Wij geven graag volledige transparantie over de werkwijze en de behandelingen en zijn betrokken bij onze patiënten. Met deze kernwaarden probeert het team professionele tandartsen elke dag de wensen en behoeften van de patiënten die onze tandarts praktijk in Berkel en Rodenrijs bezoeken centraal te stellen en mondzorg te leveren van de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, neem dan eens contact op met onze tandarts praktijk. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant!

 

SB Tandartsen Berkel en Rodenrijs, niet zomaar een tandarts

Tandarts Berkel en Rodenrijs is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angst voor de tandarts. Daarnaast is onze tandartspraktijk in Berkel en Rodenrijs uitermate geschikt voor minder valide. Zo kunnen wij onze senioren patiënten de beste tandzorg geven die er bestaat. Ook kindertandheelkunde staat bij ons hoog in het vaandel. Een gezond gebit op jonge leeftijd zorgt voor een mooi en blijvend gebit op latere leeftijd.

Tandarts Berkel en Rodenrijs Tandarts Den Haag, SB tandartsen Berkel en Rodenrijs, SB Tandartsen Den Haag, Tandarts Bleiswijk

Patiëntinformatie

Facing, Tandarts Berkel en Rodenrijs Tandarts Den Haag

Angst voor de tandarts

Bij SB tandartsen praktijk in Berkel en Rodenrijs kunt u zoals hierboven al benoemd, terecht als u angst heeft voor de tandarts. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en kunnen een tandartsbehandeling eventueel onder narcose uitvoeren.

tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den Haag, kindertandarts den haag, kindertandarts rijswijk, kinderen en tandarts pijnacker

Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde is erg belangrijk. Een goed melkgebit ligt namelijk aan de basis van een gezond en blijvend gebit op latere leeftijd. Daarom raden wij als tandarts in Berkel en Rodenrijs aan om vanaf een leeftijd van 2 jaar, halfjaarlijkse controles te laten uitvoeren bij uw kind. Deze tandarts controles vallen onder de basis zorgverzekering en de kosten worden vergoed.

Tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den haag

Senioren tandheelkunde

Ouder worden is niet alleen van invloed op uw lichaam, maar ook op uw gebit. Daarnaast veranderen uw eetgewoontes naarmate u ouder wordt. Regelmatige bezoeken aan de tandarts zijn essentieel voor senioren.

Porseleinen facing, Tandarts Berkel en Rodenrijs

Cosmetische tandheelkunde

De cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor de nieuwe ontwikkelde technieken voor iedereen bereikbaar zijn.  Wij weten als geen ander hoe belangrijk het vandaag de dag is om een mooi en verzorgd gebit te hebben en kunnen u alles vertellen over een eventuele cosmetische tandarts behandeling.

Brug Den Haag, Kronen Pijnacker, Kronen Zoetermeer, Kroon Lansingerland, Kroon Berkel en Rodenrijs

Kronen en bruggen

Een kroon dient de functie van een beschadigde tand of kies te herstellen. Wij kunnen kronen en bruggen maken en plaatsen. Tandheelkundige kronen en bruggen kunnen in principe 5 tot 10 jaar of nog langer meegaan.

sb tandartsen den haag

Tandprothese – Kunstgebit

In onze praktijk werken wij geheel zelfstandig aan uw tandprothese. Alle afspraken en het plaatsen van protheses vinden in onze eigen praktijk plaats u hoeft dus geen andere locatie te bezoeken.

Nieuws

Mededeling SB Tandartsen Den Haag: Gewijzigde openingstijden

De praktijk is in verband met kerstvakantie vanaf 23 december tot 13 januari gesloten. Vanzelfsprekend staan we daarna weer voor u klaar. Bij pijnklachten en spoedgevallen kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst (Dental 365 te Den Haag) via Tel Nr. 070 - 204...

Lees meer

SB Tandartsen Lansingerland: Gewijzigde openingstijden

De praktijk is in verband met kerstvakantie vanaf 23 december tot 13 januari gesloten. Vanzelfsprekend staan we daarna weer voor u klaar. De praktijk is op 21 en 22 december telefonisch niet bereikbaar. De geplande afspraken en behandelingen op 22 december gaan door....

Lees meer

Bel mij terug

[caldera_form id=”CF5bd9d4db8c58d”]