fbpx

Tandarts Bleiswijk nodig?

SB Tandartsen in de buurt van Bleiswijk staat voor u en uw gezin klaar!

Bent u op zoek naar een tandarts Bleiswijk of een tandartspraktijk in de buurt van Bleiswijk? Kom dan eens vrijblijvend langs bij tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Een team van zeer gespecialiseerde medewerkers staat voor u klaar.

Een tandarts Bleiswijk nodig?

SB Tandartsen heeft veel patiënten die vanuit Bleiswijk komen voor een tandarts behandeling. SB Tandartsen werkt altijd met een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Deze staan voor u klaar bij tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Sb tandartsen heeft ook nog een praktijk aan De La Reyweg in Den Haag. In beide praktijken maken wij gebruik van de modernste tandheelkundige apparatuur en verrichten wij behandelingen volgens de laatste tandheelkundige technieken. Wanneer het nodig is u door te verwijzen naar de mondhygiënist, hoeft u niet ver want zij werkt ook bij ons in de praktijk.

Tandarts Berkel en Rodenrijs Tandarts Den Haag, SB tandartsen Berkel en Rodenrijs, SB Tandartsen Den Haag, Tandarts Bleiswijk - tandarts Bergschenhoek

Bij tandartspraktijk Lansingerland, is angst overbodig

Angst voor de tandarts komt heel veel voor. Bent u bang voor de tandarts en zoekt u een tandarts Bleiswijk of in de buurt van Bleiswijk die u kan behandelen ondanks u angst heeft? Kom dan naar SB Tandartsen want mevrouw Baghbani heeft zich verdiept in begeleiding en behandeling van angstige patiënten. Heeft u last van stress of ernstige angst voor de tandarts, Neem dan eens contact op met SB Tandartsen in Lansingerland of Den Haag. Bij SB Tandartsen kunt u eventueel ook een tandheelkundige behandeling ondergaan onder lichte narcose. Wij nemen uw angst serieus en door de jarenlange studie van mevrouw Baghbani weet zij precies hoe zij angst kan wegnemen.

Halfjaarlijkse controle voor een gezond gebit

Tandartspraktijk Lansingerland ligt zeer dicht bij Bleiswijk. Wanneer u een tandarts zoekt dan heten wij u van harte welkom. Wij nodigen u twee maal per jaar uit voor een halfjaarlijkse gebitscontrole. Twee maal per jaar een controle vinden wij essentieel voor uw gebit. Tijdens de controle kunnen wij zien of er zich problemen gaan voordoen. En omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen kunnen wij u dan preventief helpen. Het tandsteen wordt (indien nodig) verwijderd en uw mond wordt op professionele wijze gereinigd en gepolijst. Als het nodig is geven wij u ook poetsinstructies mee. Wij nemen uitgebreid de tijd, niet alleen voor u als persoon, maar zeker ook voor uw gebit.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.