fbpx

Tandarts Den Haag

Een tandheelkundige kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie
Afspraak maken Inschrijven
i

Inschrijven

Afspraak maken

w

Contact opnemen

Bel mij terug

Tandarts Den Haag – Wie wij zijn

Tandarts Den Haag bouwt een hechte vertrouwensband op met klanten, geeft een volledige transparantie en betrokkenheid met onze patiënten staat bovenaan in de lijst met kernwaarden. Het team van SB Tandartsen gevestigd op De La Reyweg 495 in Den Haag probeert iedere dag de hoogste kwaliteit mondzorg te leveren. Daarbij worden de wensen en behoeften van de patiënten centraal gesteld.

Tandarts Den Haag is gespecialiseerd

Naast de dagelijkse mondzorg heeft het team van tandarts Den Haag zich gespecialiseerd in kindertandheelkunde en het behandelen van patiënten die angst hebben voor de tandarts.

Tandarts Berkel en Rodenrijs Tandarts Den Haag, SB tandartsen Berkel en Rodenrijs, SB Tandartsen Den Haag, Tandarts Bleiswijk

Patiëntinformatie

Periodieke tandartscontrole SB Tandartsen

Angst voor de tandarts

Ongeveer 2 miljoen mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts en gaan daarom niet of nauwelijks naar een tandarts praktijk. Het team van SB Tandartsen heeft veel ervaring in de omgang met angstige patiënten.

tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den Haag, kindertandarts den haag, kindertandarts rijswijk, kinderen en tandarts pijnacker

Kindertandheelkunde

Een goed melkgebit ligt aan de basis van een gezond en blijvend gebit. Tandarts Den Haag heeft veel jonge patiënten in het klantenbestand omdat wij gespecialiseerd zijn in de kindertandheelkunde. Wij laten kinderen al op jonge leeftijd op een speelse manier kennis maken met de tandarts.

Tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den haag

Senioren tandheelkunde

Ouder worden is niet alleen van invloed op uw lichaam, maar ook op uw gebit. Daarnaast veranderen uw eetgewoontes naarmate u ouder wordt. Regelmatige bezoeken aan de tandarts zijn essentieel voor senioren. Ook als u al een kunstgebit heeft zijn periodieke tandcontroles noodzakelijk.

Porseleinen facing, Tandarts Berkel en Rodenrijs

Cosmetische tandheelkunde

De cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Tandarts Den Haag maakt deze behandelingen voor iedereen toegankelijk. Vraag gerust om de mogelijkheden die er zijn om uw gebit te verfraaien.

Brug Den Haag, Kronen Pijnacker, Kronen Zoetermeer, Kroon Lansingerland, Kroon Berkel en Rodenrijs

Kronen en bruggen

Een kroon dient de functie van een beschadigde tand of kies te herstellen. Tandarts Den Haag kan geheel in eigen beheer kronen en bruggen maken en plaatsen. Tandheelkundige kronen en bruggen kunnen in principe 5 tot 10 jaar of nog langer meegaan.

sb tandartsen den haag

Tandprothese – Kunstgebit

Bij SB Tandartsen werken wij geheel zelfstandig aan tandprotheses. Voor onze patiënten is het fijn dat zij geen andere tandartspraktijk hoeven te bezoeken bij het laten plaatsen van een kunstgebit of tandprothese. Alle afspraken en het plaatsen van protheses vinden namelijk plaats in onze eigen tandartspraktijk.

Nieuws

Gewijzigde openingstijden – SB Tandartsen Lansingerland

De praktijk is in verband met de meivakantie van 29 april t/m 20 mei gesloten. De praktijk is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Bij eventuele pijnklachten en/of spoedgevallen kunt u gedurende deze periode contact opnemen met de spoedgevallendienst te...

Lees meer

SB Tandartsen Den Haag – Gewijzigde openingstijden

De praktijk is in verband met de meivakantie van 29 april t/m 20 mei gesloten. De praktijk is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. De reeds ingeplande afspraken op de woensdagen 1 mei, 8 mei en 15 mei zullen gewoon doorgang vinden en blijven...

Lees meer

Bel mij terug

[caldera_form id=”CF5bd9d4db8c58d”]