fbpx

SB Tandartsen Lansingerland

Bent u op zoek naar een Tandarts in Lansingerland? SB Tandartsen Lansingerland is één van de twee tandartspraktijken van SB Tandartsen en is gelegen aan de Noordeindseweg 116 in Berkel en Rodenrijs. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar info-lansingerland@sbtandartsen.nl. Bij SB Tandartsen Lansingerland staat kwaliteit voorop. Met een enthousiast en professioneel team, dat bestaat uit drie tandartsen, drie preventie assistentes, twee paro-preventie assistentes en een mondhygiënist zorgen wij dat onze patiënten de beste tandzorg krijgen. SB Tandartsen Lansingerland gaat niet alléén voor kwaliteit maar besteed ook veel aandacht aan u als persoon. Wij leggen u graag alles uit over onze behandelingen voordat wij eraan beginnen en geven daarbij zoveel mogelijk advies.

SB Tandartsen Lansingerland:

Mondzorg in de breedste zin van het woord

SB Tandartsen ofwel Tandarts Lansingerland is gespecialiseerd in complete mondzorg waar u terecht kunt voor onder andere:

  • Periodieke controle
  • Kronen
  • Bruggen
  • Endodontologie
  • Cosmetische tandheelkunde
  • Parodontologie
  • Implantaten
  • Tanden bleken
  • Tandprothese
  • Tandarts behandeling onder algehele narcose
tandarts Berkel en Rodenrijs tandarts Den Haag, kindertandarts den haag, kindertandarts rijswijk, kinderen en tandarts pijnacker

Gezin, kinderen, senioren en mensen met angst voor de tandarts, iedereen is welkom

Er zijn veel mensen met angst voor de tandarts. Het team van SB Tandartsen heeft veel ervaring in de omgang met angstige patiënten. Indien het nodig is kan de behandeling onder algehele narcose worden uitgevoerd. Om angst voor de tandarts al vroeg tegen te gaan is het vooral voor kinderen erg belangrijk om naar de tandarts te gaan. Wanneer u zelf een afspraak heeft bij de tandarts is uw kind ook altijd welkom. Het is verstandig om het gebit van een kind vanaf het tweede levensjaar, elk half jaar te laten controleren, onze tandartsen doen dit spelenderwijs. Een goed melkgebit ligt namelijk aan de basis van een gezond en blijvend gebit.

 

 

Alle praktijkruimtes van SB Tandartsen Lansingerland zijn gesitueerd op de begane grond waardoor de praktijk ook uitermate geschikt is voor senioren. Goede mondzorg is essentieel en kan veel problemen voorkomen, zeker bij ouder wordende mensen. Ook voor minder validen, mensen die gebruik maken van een rollator of een rolstoel is de praktijk van SB Tandartsen Lansingerland eenvoudig bereikbaar. Uiteraard staan onze assistentes altijd klaar om u te helpen.

Wilt u meer weten over het plaatsen van één of meerdere kronen door tandartspraktijk SB Tandartsen? Of heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met onze tandartspraktijk.