fbpx

Tandarts Pijnacker

U zoekt op het internet naar “Tandarts Pijnacker”? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe tandarts in deze omgeving. SB Tandartsen heeft twee tandarts praktijken dicht in de buurt van Pijnacker. In deze tandarts praktijken is iedereen welkom, of het nu gaat om een heel gezin, een oudere, een persoon met tandarts angst of kinderen. De eerste tandarts praktijk van SB Tandartsen is gevestigd aan De La Reyweg in Den Haag. De tweede tandarts praktijk van SB Tandartsen is gevestigd aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Beide praktijken liggen in de buurt van Pijnacker.

Periodieke tandartscontrole en preventie bij SB Tandartsen

Bij elk bezoek aan onze tandartspraktijk wordt door de tandarts een gebitscontrole uitgevoerd. Zo’n gebitscontrole is belangrijk voor optimale mondzorg. Bij een halfjaarlijkse gebitscontrole controleert de tandarts uw tanden en kiezen op gaatjes, tandsteen, zwakke plekken en aanslag. Vervolgens wordt preventief tandsteen en aanslag door onze paro-preventieassistente of mondhygiëniste verwijderd. Bij SB Tandartsen wordt dit VP (Verzorging en Preventie) genoemd.

Tandarts Pijnacker: SB Tandartsen voor een mooi en stralend gebit

Helaas weten veel mensen niet wat een goede mond gezondheid precies inhoud. Een slechte mond gezondheid kan voor veel problemen zorgen, uiteenlopend van een slechte adem tot hart- en vaatziekten toe. Ons team bestaat uit professionele tandartsen, drie preventie assistenten, twee paro-preventie assistentes en een mondhygiënist. Samen willen wij alle nodige zorg geven die een gezond, mooi en stralend gebit nodig heeft.

Composiet facings, Composiet facing

SB Tandartsen voor complete mondzorg

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor de algemene tandheelkunde. Hieronder verstaan wij dat u twee maal per jaar (of vaker indien nodig) op controle komt. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor het bleken van tanden of het laten plaatsen van kronen, bruggen, implantaten of een tandprothese. Heeft u angst voor de tandarts en toch klachten en zoekt u een tandarts? SB tandartsen met twee praktijken in de buurt van Pijnacker, is gespecialiseerd in behandelingen bij patiënten met angst voor de tandarts. Dit kan indien gewenst onder algehele narcose. Tijdens een behandeling onder narcose is er een ervaren tandarts, een anesthesioloog aanwezig. Deze worden begeleid door anesthesiemedewerkers en tandartsassistenten.

Een tandarts in de buurt van Pijnacker met betrokkenheid en transparantie

SB Tandartsen, in de buurt van Pijnacker, wil alle patiënten voorzien van de meest complete mondzorg. Dit doen wij met een zeer enthousiaste en professioneel team. Wij hechten waarde aan een goede vertrouwensband met de patiënt. Daarnaast zijn wij volledig transparant over de te leveren diensten en de kosten hiervan.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.