fbpx

Tandarts voor angstige kinderen Berkel en Rodenrijs

Tandarts voor angstige kinderen Berkel en Rodenrijs; In de kindvriendelijke tandartspraktijk van SB Tandartsen werkt een gespecialiseerde kindertandarts met veel ervaring in het begeleiden en behandelen van angstige patiënten.

Tandarts voor angstige kinderen Berkel en Rodenrijs

Heeft u een kind dat angstig is voor de tandarts maak dan eens vrijblijvend een afspraak met de kindertandarts van tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Deze kindertandarts, mevrouw Baghbani, werkt al jaren met angstige patiënten. Tijdens haar studie voor kindertandarts heeft zij geleerd hoe zij het beste een kind kan benaderen. Haar jarenlange ervaring met angstige patiënten gebruikt zij dan ook voor kinderen die angstig zijn voor de tandarts.

Tandarts voor angstige kinderen Berkel en Rodenrijs, Tandarts voor bange kinderen Den Haag, Tandarts voor bange kinderen Lansingerland, Tandarts voor bange kinderen Pijnacker, Tandarts voor bange kinderen Bleiswijk

Angst voor de tandarts zoveel mogelijk zien te voorkomen

Heel veel volwassenen en kinderen zijn angstig voor een bezoek aan de tandarts. De angst die zij hebben kan veel oorzaken hebben. Angst voorkomen kan niet. Maar zorgen dat een kind zo min mogelijk angst ervaart bij een tandartsbezoek kan wel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kinderen minder angst ontwikkelen wanneer zij al jong in aanraking komen met de tandarts. Dat kan door uw kind al op (zeer) jonge leeftijd mee te nemen wanneer u zelf een controle afspraak heeft. Uw kind mag bij SB Tandartsen dan ook plaatsnemen in de tandartsstoel. De tandarts of de tandartsassistente laat uw kind op speelse kennismaken met allerlei instrumenten. Zo leert uw kind al op jonge leeftijd dat een bezoek aan de tandarts erbij hoort. Het leert de tandarts en de praktijk kennen en bouwt langzaam een vertrouwensband op met de tandarts. Omdat het nog jong is, is een behandeling nog niet nodig.

Angstige kinderen die een behandeling moeten ondergaan

Heeft een kind problemen aan het gebit en moet het een behandeling ondergaan dan is het fijn als wij uw kind al kennen. Lukt het niet om een angstig kind te behandelen dan kan de behandeling ook onder narcose worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.