fbpx

Tandarts voor angstige kinderen Bleiswijk

Tandarts voor angstige kinderen Bleiswijk: SB Tandartsen heeft twee kindvriendelijke tandartspraktijken. Een daarvan, tandartspraktijk Lansingerland ligt zeer dicht bij Bleiswijk. Deze kindvriendelijke tandartspraktijk vind u aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Tandarts voor angstige kinderen Bleiswijk

Heel veel kinderen zijn angstig. Het hele team van SB Tandartsen heeft jarenlange ervaring met het behandelen van kinderen, ook angstige kinderen. Mevrouw Baghbani heeft naast haar specialisatie kindertandheelkunde zich ook verdiept in de problematiek rondom angst. Het team van SB Tandartsen benadert kinderen op een kindvriendelijke manier. Zij vragen u dan ook uw kind al op zeer jonge leeftijd mee te brengen wanneer u zelf op controle bezoek komt. Op speelse wijze laten wij uw kind dan kennismaken met de tandarts en alles wat daarbij hoort. Is SB Tandartsen niet uw eigen tandarts, vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met de kindertandarts. Zo komt u precies te weten wat wordt bedoeld met kindvriendelijk en speels.

Tandarts voor angstige kinderen Zoetermeer, Tandarts voor angstige kinderen Bergschenhoek, Tandarts voor angstige kinderen Bleiswijk, tandarts zoetermeer

Voor kinderen, zeker voor angstige kinderen is communicatie zeer belangrijk

Kinderen willen weten wat er gaat gebeurt. Iets nieuws is vaak beangstigend voor kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen weten wat er (gaat) gebeuren. Bij SB Tandartsen vertellen wij kinderen in hun eigen taal wat ze kunnen verwachten. Wanneer iets pijn gaat doen zullen we dat ook zeggen. Er wordt precies uitgelegd wat er (gaat) gebeuren en hoe dit wordt gedaan.

Een kindvriendelijke tandartspraktijk helpt angst te verminderen

Onze tandartspraktijken zijn kindvriendelijk ingericht. Het team van SB Tandartsen heeft jarenlange ervaring in de omgang met kinderen, ook bange kinderen. Kinderen kunnen bij ons al jong de praktijk ontdekken. Op zeer jonge leeftijd is behandeling nog niet nodig. Vertrouwen opbouwen is wel belangrijk. Uw kind went langzaam aan de tandarts en zal bij elk volgende bezoek minder angstig zijn. Mocht het uiteindelijk toch niet lukken om , indien nodig, een behandeling op een “normale” manier uit te voeren dan is het bij SB Tandartsen ook mogelijk deze onder algehele narcose te laten uitvoeren.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.