fbpx

Tandarts voor angstige kinderen Den Haag

Tandarts voor angstige kinderen Den Haag; SB Tandartsen heeft twee kindvriendelijke tandartspraktijken met een kindertandarts die zeer veel met angstige patiënten werkt.

Tandarts voor angstige kinderen Den Haag

Zoals gezegd heeft SB Tandartsen twee kindvriendelijke tandartspraktijken. De ene vind u aan De La Reyweg in Den Haag en tandartspraktijk Lansingerland vind u aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. SB Tandartsen werkt met een vast team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Als een behandeling onder gehele narcose moet worden gedaan zal het tevens worden bijgestaan door ervaren anesthesiologen en anesthesie medewerkers. Een behandeling onder narcose vindt plaats bij ons in de praktijk in een van onze behandelkamers.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

Voorkomen is beter dan genezen, ook bij tandzorg

Volgens een oud gezegde is voorkomen beter dan genezen en dat geldt zeker voor tandzorg. Daarom heeft SB Tandartsen een preventieprogramma waar zeer jonge kinderen al welkom zijn. Wij besteden hier veel aandacht aan poetsen en poetstechniek evenals aan eet- en drinkgewoontes. Goed poetsen is lastig. De hulp van ouders en eventueel de mondhygiënist is hierbij zeker nodig. De mondhygiënist maakt het gebit van uw kindje mooi schoon en geeft ook tips voor het onderhouden meegeven aan u of uw kindje. Door mee te doen aan zo’n preventieprogramma kan veel leed worden voorkomen.

Wanneer een angstig kind toch een behandeling moet ondergaan

Moet een angstig kind toch een behandeling ondergaan (kies vullen of trekken bijvoorbeeld) dan is het van groot belang dat er vooraf kennis wordt (of is) gemaakt met de tandarts en alles wat daarbij hoort. Pas als de tandarts en het kind een goed contact hebben kan de behandeling plaatsvinden. Lukt het niet om uw kind te behandelen zonder al te veel stress, dan kan overwogen worden om de behandeling onder algehele narcose uit te voeren. Zoals eerder gezegd kan dat in een van onze SB Tandartspraktijken.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.