fbpx

Tandarts voor bange kinderen Bergschenhoek

Tandarts voor bange kinderen Bergschenhoek; SB Tandartsen heeft een praktijk vlakbij Bergschenhoek, in Berkel en Rodenrijs.

Tandarts voor bange kinderen Bergschenhoek

Het team van SB Tandartsen is zeer ervaren bij tandheelkundige hulp aan kinderen. De kindertandarts verdiept zich daarnaast al jaren in het behandelen van volwassenen én kinderen met angst voor de tandarts.

Tandarts voor angstige kinderen, Tandarts voor bange kinderen Zoetermeer, Tandarts voor bange kinderen Bergschenhoek, Tandarts voor bange kinderen Berkel en Rodenrijs

Is uw kind bang voor de tandarts? Bij SB Tandartsen is uw kind aan het juiste adres!

Zoals gezegd heeft SB Tandartsen een praktijk in Lansingerland, Berkel en Rodenrijs. Daarnaast vind u ook een praktijk van SB Tandartsen in Den Haag. Beide praktijken werken met een vast team. Naast drie tandartsen zijn er ook drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist werkzaam. Een van de tandartsen is bovendien gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Daarnaast heeft zij zich jarenlang verdiept in het begeleiden van patiënten met angst voor de tandarts. Uit testen blijkt dat kinderen die al op jonge leeftijd kennismaken met de tandarts, minder angstig zijn. Maar wanneer uw kind (al) bang is voor de tandarts is het van groot belang dat het vertrouwen krijgt in de tandarts. De kindertandarts probeert van alle kinderen het vertrouwen te winnen. Dit doet ze door het kind op speelse wijze kennis te laten maken met de tandartsstoel en alles wat daarbij hoort. Wil uw kind niet op de stoel of wil het niet in de mond laten kijken dan proberen we dat de volgende keer opnieuw. Het team van SB Tandartsen neemt ruimschoots de tijd om uw kind aan de tandarts te laten wennen.

Woont u in Bergschenhoek? Is uw kind bang en heeft het een probleem met het gebit

Als uw kind bang is voor de tandarts en er is een probleem met het gebit, neem dan eens contact op met tandartspraktijk Lansingerland. De kindertandarts zal proberen om op een kind vriendelijke manier uw kind te behandelen. Lukt dit echt niet dan kan er voor gekozen worden om de behandeling onder algehele narcose uit te voeren. Dat kan namelijk ook bij de praktijken van SB Tandartsen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.