fbpx

Tandarts voor bange kinderen Berkel en Rodenrijs

Tandarts voor bange kinderen Berkel en Rodenrijs; bij SB Tandartsen werkt een tandarts die zich heeft gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Tevens heeft zij zich jarenlang verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts.

Tandarts voor bange kinderen Berkel en Rodenrijs

SB Tandartsen werkt in tandartspraktijk Lansingerland aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs met een vast team. Dit team bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Een van deze tandartsen, mevrouw Baghbani heeft zich gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Daarnaast heeft zij zich verdiept in het behandelen van patiënten, vooral kinderen, met angst voor de tandarts. Hierdoor weet zij precies hoe zij een kind het beste kan (of moet) benaderen. Zij, en haar team, doen dit op een speelse manier. Wanneer uw kind de tandarts bezoekt zal, in voor uw kind begrijpelijk taal, worden uitgelegd wat er gaat gebeuren. Tijdens een bezoek van een kind aan de tandarts zal één van de assistentes het kind extra begeleiden terwijl een tweede assistent de tandarts helpt.

Tandarts voor angstige kinderen, Tandarts voor bange kinderen Zoetermeer, Tandarts voor bange kinderen Bergschenhoek, Tandarts voor bange kinderen Berkel en Rodenrijs

Kan angst voor de tandarts worden voorkomen?

Voorkomen van angst is niet altijd mogelijk. Wanneer een kind bij het eerste bezoek aan de tandarts direct een nare behandeling moet ondergaan zal het vrijwel zeker angst voor de tandarts ontwikkelen. Daarom is het van groot belang om een kind al op zeer jonge leeftijd kennis te laten maken met de tandarts. Bij SB Tandartsen kan dit op een speelse manier. Het kind mag op de stoel zodra het dit wil en kan. Wij proberen dan in de mond van het kind te kijken, het zogenaamde “tandjes tellen”. Wij laten uw kind kennismaken met stoel en instrumenten op een speelse manier!

Is uw kind bang voor de tandarts? Kom eens langs bij SB Tandartsen

Wanneer uw kind (al) bang is voor de tandarts kan het team van SB Tandartsen misschien helpen om deze angst te verminderen. Bij SB tandartsen kan, indien echt noodzakelijk, een behandeling ook onder algehele narcose plaatsvinden.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.