fbpx

Tandarts voor bange kinderen Lansingerland

Tandarts voor bange kinderen Lansingerland: Tandartspraktijk Lansingerland heeft een kindvriendelijke tandartspraktijk in Berkel en Rodenrijs. Ook in Den Haag vindt u een kindvriendelijke tandartspraktijk van SB Tandartsen.

Tandarts voor bange kinderen Lansingerland

Wanneer uw kind bang of angstig is voor de tandarts, maak dan eens een afspraak met de kindertandarts van SB Tandartsen. SB Tandartsen vindt u bij tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. De kindertandarts, mevrouw Baghbani behandelt en begeleidt al jaren patiënten met angst voor de tandarts. Het hele team van SB Tandartsen bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist.

Tandarts voor angstige kinderen Berkel en Rodenrijs, Tandarts voor bange kinderen Den Haag, Tandarts voor bange kinderen Lansingerland, Tandarts voor bange kinderen Pijnacker, Tandarts voor bange kinderen Bleiswijk

Tandheelkundige behandeling bij angstige kinderen

Moet er bij een kind dat bang is voor de tandarts toch een behandeling worden uitgevoerd? Tandarts mevrouw Baghbani weet hoe zij angstige kinderen kan én moet benaderen. Vertrouwen tussen kind en tandarts is hierbij uiterst belangrijk. Op speelse wijze probeert zij daarom eerst het vertrouwen van het kind te winnen. Zodra het kind het toelaat kan zij de behandeling starten, samen met één of twee assistentes. Een assistente begeleidt het kind en de tweede helpt de tandarts. De tandarts legt aan het kind eerst uit wat zij gaat doen. Hierbij zal zij ook duidelijk aangeven of het kind pijn zal voelen en hoe dat dan voelt.

Tandheelkundige behandeling bij kinderen onder algehele narcose

Bij SB Tandartsen kunnen tandheelkundige behandelingen ook onder algehele narcose worden verricht. Deze behandeling zal plaatsvinden in één van de twee praktijken van SB tandartsen, in een gewone behandelkamer.  Bij een behandeling onder narcose is een vast team van specialisten aanwezig. Dat  vaste team bestaat uit een anesthesist, een anesthesiemedewerker, de tandarts en een tandarts assistente. Tijdens de narcose houden de anesthesist en zijn medewerker(s) constant alles goed in de gaten. De patiënt voelt op deze manier niets van de behandeling. Stress en meer angst worden hiermee voorkomen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.